Black Olympus Adult All Breeds Salmon Monoprotein 12kg

Κωδικός: A29-OL18
  • Τιμή:

    64,00 €

  • ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΕ 2-5 ημερες
  • Πλήρης ολιστική μονοπρωτεϊνική τροφή με σολομό
  • Κατάλληλη για ενήλικους σκύλους όλων των φυλών

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 210 700 2580

Με την αγορά συλλέγετε 640 πόντους για επόμενη παραγγελία!


Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών μου

Περιγραφή

Πλήρης ολιστική μονοπρωτεϊνική τροφή με σολομό για το ενήλικο σκυλάκι σας. Η τροφή αυτή περιέχει μόνο μια πηγή ζωικής πρωτεΐνης, το σολομό, και γι' αυτό είναι κατάλληλη και για σκυλάκους με τροφικές αλλεργίες ή δυσανεξίες. Συνδυάζεται με καστανό ρύζι, φρούτα, μείγμα λαχανικών, βότανα και superfoods, τα οποία πέρα από την εξαιρετική τους γεύση, προσφέρουν βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και μέταλλα. Επιπλέον, περιέχει φρουκτοολιγοσακχαρίτες οι οποίοι παράγονται από τη φυσική ζύμωση των ζαχαρότευτλων και βοηθούν στην ανάπτυξη των καλών βακτηριδίων του εντέρου του μικρού μας φίλου. Η ζύμωσή τους από τα βακτήρια του εντέρου βοηθάει στην παροχή ενέργειας στα κύτταρα του αγαπημένου σας τετράποδου, στη μείωση της ανάπτυξης των κακών βακτηριδίων και στην μείωση των φλεγμονών.

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Ο σολομός είναι μία εξαιρετική πηγή Ωμέγα 3 λιπαρών οξέων, πρωτεϊνών και απαραίτητων βιταμινών, τα οποία διασφαλίζουν την υγιή λειτουργία της καρδιάς του σκυλάκου σας καθώς και λαμπερό τρίχωμα και υγιές δέρμα
  • Το καστανό ρύζι είναι ένας εξαιρετικός υδατάνθρακας, ο οποίος θεωρείται super food, λόγω της περιεκτικότητάς του σε θρεπτικά συστατικά, βιταμίνες του συμπλέγματος Β, σελήνιο, μαγνήσιο, σίδηρο, Ωμέγα 3 και μαγγάνιο
  • Τα μήλα είναι μία εξαιρετική πηγή βιταμίνης Α και C καθώς και φυτικών ινών, που διατηρούν τα δόντια και την αναπνοή του μικρού σας φρέσκια και καθαρή! Είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά και προστατεύουν το γαστρεντερικό σύστημα του σκυλάκου σας
Σημαντική Παρατήρηση

Η ολιστική τροφή συμβάλει στην ενεργητικότητα του μικρού μας φίλου, αποτρέπει την παχυσαρκία σε στειρωμένα σκυλάκια, βοηθάει στο ευαίσθητο πεπτικό σύστημα (με την προϋπόθεση ότι η τροφή εντάσσεται σταδιακά) και βελτιώνει την συνολική υγεία μιας και αντιμετωπίζει τον οργανισμό συνολικά.

Σύνθεση

Σολομός 46% (Αφυδατωμένος Σολομός 30%, Υδρολυμένη πρωτεΐνη φρέσκου σολομού 16%) , καστανό ρύζι, ταπίοκα, ζωικό λίπος (10%), έλαιο σολομού (1,5%) πολτός τεύτλων, χαρουπι, βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία, φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες (F.O.S.), αφυδατωμένο μήλο, αφυδατωμένο καρότο, μαγιά μπύρας. εκχύλισμα δενδρολίβανου, γλυκοζαμίνη (0,057%), θειική χονδροϊτίνη (0,04%)

Αναλυτικά Συστατικά
  • Ακατέργαστη Πρωτεΐνη 26.0%
  • Λίπος 16.0%
  • Ακατέργαστη Τέφρα 6.5%
  • Ακατέργαστες Φυτικές Ίνες 1.8%
  • Υγρασία 8.0%
  • Ασβέστιο 1.2%
  • Φώσφορος 0.8%
Πρόσθετα

Βιταμίνη A : 26.000 IU/kg , Βιταμίνη D3: 1.200 IU/kg, Βιταμίνη C: 200ml/kg, Βιταμίνη Ε: 200 IU/kg, Χηλικός σίδηρος ένυδρης γλυκίνης: 172 mg/kg, σίδηρος: 40 mg/kg, μονοένυδρος θειικός ψευδάργυρος: 300 mg/kg, ψευδάργυρος 110 mg/kg, χηλικός χαλκός ένυδρης γλυκίνης 35 mg/kg, χαλκός 9 mg/kg, χλωριούχος χολίνη: 3.500 mg/kg, Βιοφλαβονοειδή (Εκχυλίσματα φρούτων)

Θερμίδες

Μεταβολίσιμη Ενέργεια 3708 kcal/kg

Μην ξεχνάτε!

Κάθε σκύλος είναι διαφορετικός και η ποσότητα παρεχόμενης τροφής είναι πιθανό να αλλάζει με βάση την ηλικία και τον τρόπο ζωής του. Χρησιμοποιήστε την συνιστώμενη δόση σαν οδηγό, παρακολουθείστε το βάρος του και προσαρμόστε ανάλογα τις ποσότητες για τον μικρό μας φίλο. Ταΐστε τον δύο φορές την ημέρα, έχοντας πάντα δίπλα του φρέσκο, καθαρό νερό!

Οδηγίες Μετάβασης

Εάν ταΐζετε το σκυλάκι σας για πρώτη φορά με τη συγκεκριμένη τροφούλα συνίσταται να περάσετε από μία μεταβατική περίοδο αλλαγής της τροφής του, διάρκειας 7 έως 10 ημερών. Ξεκινήστε με 25% της νέας τροφής και 75% της παλιάς. Σταδιακά αυξήστε την ποσότητα της καινούργιας τροφής μέχρι να φτάσετε να τον ταΐζετε με αυτή εξολοκλήρου.

Δοσολογία

-Μέγεθος Σκύλου Μεγαλόσωμη φυλή, Μικρόσωμη φυλή, Μεσαία φυλή
-Ηλικία Ενήλικο
-Συσκευασία 10.1 έως 15kg
-Γεύση Σολομός
-Χωρίς Καλαμπόκι, Πατάτα, Σιτάρι, Σόγια
-Χώρα Προέλευσης Ελλάδα

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Σκύλος, Τροφή Σκύλου, Ξηρά Τροφή Σκύλου