Royal Canin Bichon Frise 1.5kg

Κωδικός: A26-1045015
  • Τιμή:

    18,40 €

  • ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
  • Πλήρης τροφή με πουλερικά και ρύζι
  • Κατάλληλη για ενήλικους σκύλους, φυλής Bichon Frise (άνω των 10 μηνών)

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 210 700 2580

Με την αγορά συλλέγετε 183 πόντους για επόμενη παραγγελία!


Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών μου

Περιγραφή

Πλήρης τροφή με πουλερικά και ρύζι για το ενήλικο σκυλάκι σας φυλής Bichon Frise. Η τροφή αυτή, βοηθά στη διατήρηση ενός υγιούς ουροποιητικού συστήματος και ενθαρρύνει το μικρό μας φίλο να πίνει νερό καθαρίζοντας με αυτό τον τρόπο τα νεφρά του. Επιπλέον, περιέχει Ωμέγα 3 λιπαρά οξέα που ενισχύουν το δέρμα και το τρίχωμά του. Τέλος, το μέγεθος και το σχήμα της κροκέτας, μειώνουν το σχηματισμό πέτρας επιτυγχάνοντας μια καλή στοματική υγιεινή.

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Το έλαιο βοράγου ηρεμεί το σκυλάκι σας ενώ ταυτόχρονα είναι πλούσιο σε πολυακόρεστα λιπαρά οξέα με αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Επιπλέον, χαρίζει υγιές δέρμα και τρίχωμα, αφού προσφέρει στο μικρό μας φίλο όλα τα απαραίτητα λιπαρά οξέα
  • Τα Ωμέγα 3 λιπαρά οξέα ενισχύουν ακόμα περισσότερο το δέρμα και το τρίχωμα ενώ παράλληλα βοηθούν στη καλή λειτουργία του καρδιακού και του νευρικού συστήματος και βελτιώνουν τη λειτουργία του εγκεφάλου
  • Οι φρουκτοολιγοσακχαρίτες παράγονται από τη φυσική ζύμωση των ζαχαρότευτλων και βοηθούν στην ανάπτυξη των καλών βακτηριδίων του εντέρου του μικρού μας φίλου. Η ζύμωσή τους από τα βακτήρια του εντέρου βοηθάει στην παροχή ενέργειας στα κύτταρα του σκυλάκου σας, στη μείωση της ανάπτυξης των κακών βακτηριδίων και στη μείωση των φλεγμονών
Σημαντική Παρατήρηση

Η διατροφή του ζώου μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του, τις ελλείψεις που πρέπει να αποφευχθούν ή τις άλλες ιδιαιτερότητες που μπορεί να έχει. Οι σκύλοι πρέπει να τρέφονται διαφορετικά, ανάλογα με το εάν είναι κουτάβια, ενήλικες ή ώριμοι και ανάλογα με το μέγεθός τους εάν είναι μικρό, μεσαίο, μεγάλο ή γιγάντιο!

Συστατικά

Ρύζι, Αφυδατωμένη Πρωτεΐνη Πουλερικών, Καλαμπόκι, Σιτάρι, Απομονωμένη Φυτική Πρωτεΐνη*, Ζωικά Λίπη, Γλουτένη Καλαμποκιού, Υδρολυμένες Ζωικές Πρωτεΐνες, Μεταλλικά Άλατα, Έλαιο Σόγιας, Πούλπα Κιχωρίου, Ιχθυέλαιο, Ζύμες, Φρουκτοολιγοσακχαρίτες, Ψύλλιο (Σπόροι με Φλοιό), Έλαιο Βοράγου (0,1%), Εκχυλίσματα Πράσινου Τσαγιού και Σταφυλιών (Πλούσια σε Πολυφαινόλες), Υδρολυμένα Οστρακόδερμα (Πηγή Γλυκοζαμίνης), Εκχύλισμα Ταγίτη (Πηγή Λουτεΐνης), Υδρολυμένος Χόνδρος (Πηγή Χονδροϊτίνης)

Αναλυτικά Συστατικά
  • Ακατέργαστη Πρωτεϊνη 29%
  • Λίπος 15%
  • Ακατέργαστη Τέφρα 7.4%
  • Ακατέργαστες Φυτικές Ίνες 1.5%
Πρόσθετα

Βιταμίνη A: 29500 IU, Βιταμίνη D3: 800 IU, E1 (Σίδηρος): 49 mg, E2 (Ιώδιο): 4,9 mg, E4 (Χαλκός): 9 mg, E5 (Μαγγάνιο): 64 mg, E6 (Ψευδάργυρος): 192 mg, E8 (Σελήνιο): 0,11 mg - Τεχνολογικές πρόσθετες ύλες: Τριφωσφορικό νάτριο: 3,5 g - Συντηρητικά - Αντιοξειδωτικά.

Οδηγίες Μετάβασης

Εάν ταΐζετε το σκυλάκι σας για πρώτη φορά Royal Canin συνίσταται να περάσετε από μία μεταβατική περίοδο αλλαγής της τροφής του, διάρκειας 7 έως 10 ημερών. Ξεκινήστε με 25% της νέας τροφής και 75% της παλιάς. Σταδιακά αυξήστε την ποσότητα της καινούργιας τροφής μέχρι να φτάσετε να τον ταΐζετε με αυτή εξολοκλήρου.

Μην ξεχνάτε!

Κάθε σκύλος είναι διαφορετικός και η ποσότητα παρεχόμενης τροφής είναι πιθανό να αλλάζει με βάση την ηλικία και τον τρόπο ζωής του. Χρησιμοποιήστε την συνιστώμενη δόση σαν οδηγό, παρακολουθείστε το βάρος του και προσαρμόστε ανάλογα τις ποσότητες για τον μικρό μας φίλο. Ταΐστε τον δύο φορές την ημέρα, έχοντας πάντα δίπλα του φρέσκο, καθαρό νερό!

Δοσολογία

Συνιστώμενες ημερήσιες ποσότητες (g/ημέρα):Συνεχής παροχή νερού

-Μέγεθος Σκύλου Μικρόσωμη φυλή
-Ηλικία Ενήλικο, Ενήλικο
-Συσκευασία 1.1 έως 5kg
-Γεύση Κοτόπουλο
-Χωρίς Σιτάρι, Πατάτα
-Χώρα Προέλευσης Γαλλία

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Σκύλος, Τροφή Σκύλου, Ξηρά Τροφή Σκύλου, Royal Canin Ξηρά Τροφή Σκύλου