Royal Canin Chihuahua Junior 1.5kg

Κωδικός: A26-1005015
  • Τιμή:

    26,10 €

  • ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΕ 1-2 ημερες
  • Πλήρης τροφή με πουλερικά και ρύζι
  • Κατάλληλη για κουτάβια φυλής Chihuahua (έως και 8 μηνών)

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 210 700 2580

Με την αγορά συλλέγετε 261 πόντους για επόμενη παραγγελία!


Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών μου

Περιγραφή

Πλήρης τροφή για το ανήλικο σκυλάκι σας με πουλερικά και ρύζι. Η τροφή αυτή, διεγείρει την όρεξη του σκυλάκου σας χάρη στη μοναδική της σύνθεση από φυσικά επιλεγμένα αρώματα. Επιπλέον, περιέχει ένα συνδυασμό θρεπτικών ουσιών που βοηθούν στην υποστήριξη της πεπτικής υγείας του μικρού σας φίλου και στην προαγωγή της ισορροπίας της εντερικής χλωρίδας, συμβάλλοντας έτσι στην καλή ποιότητα των κοπράνων. Τέλος, το μέγεθος και το σχήμα της κροκέτας, μειώνουν το σχηματισμό πέτρας επιτυγχάνοντας μια καλή στοματική υγιεινή.

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Το έλαιο βοράγου ηρεμεί το σκυλάκι σας ενώ ταυτόχρονα είναι πλούσιο σε πολυακόρεστα λιπαρά οξέα με αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Επιπλέον, χαρίζει υγιές δέρμα και τρίχωμα, αφού προσφέρει στο μικρό μας φίλο όλα τα απαραίτητα λιπαρά οξέα
  • Τα Ωμέγα 3 λιπαρά οξέα ενισχύουν ακόμα περισσότερο το δέρμα και το τρίχωμα ενώ παράλληλα βοηθούν στη καλή λειτουργία του καρδιακού και του νευρικού συστήματος και βελτιώνουν τη λειτουργία του εγκεφάλου
  • Οι φρουκτοολιγοσακχαρίτες παράγονται από τη φυσική ζύμωση των ζαχαρότευτλων και βοηθούν στην ανάπτυξη των καλών βακτηριδίων του εντέρου του μικρού μας φίλου. Η ζύμωσή τους από τα βακτήρια του εντέρου βοηθάει στην παροχή ενέργειας στα κύτταρα του σκυλάκου σας, στη μείωση της ανάπτυξης των κακών βακτηριδίων και στη μείωση των φλεγμονών
Σημαντική Παρατήρηση

Η διατροφή του ζώου μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του, τις ελλείψεις που πρέπει να αποφευχθούν ή τις άλλες ιδιαιτερότητες που μπορεί να έχει. Οι σκύλοι πρέπει να τρέφονται διαφορετικά, ανάλογα με το εάν είναι κουτάβια, ενήλικες ή ώριμοι και ανάλογα με το μέγεθός τους εάν είναι μικρό, μεσαίο, μεγάλο ή γιγάντιο!

Συστατικά

Αφυδατωμένη Πρωτεΐνη Πουλερικών, Ρύζι, Ζωικά Λίπη, Καλαμπόκι, Απομονωμένη Φυτική Πρωτεΐνη*, Πούλπα Σακχαροτεύτλων, Υδρολυμένες Ζωικές Πρωτεΐνες, Μεταλλικά Άλατα, Έλαιο σόγιας, Ιχθυέλαιο, Φυτικές Ίνες, Φρουκτοολιγοσακχαρίτες, Εκχύλισμα Μαγιάς (Πηγή Ολιγοσακχαριτών Μαννάνης), Εκχύλισμα Ταγίτη (Πηγή Λουτεΐνης)

Αναλυτικά Συστατικά
  • Ακατέργαστη Πρωτεϊνη 30%
  • Λίπος 20%
  • Ακατέργαστη Τέφρα 6.6%
  • Ακατέργαστες Φυτικές Ίνες 2%
Πρόσθετα

Βιταμίνη A: 28000 IU, Βιταμίνη D3: 700 IU, E1 (Σίδηρος): 48 mg, E2 (Ιώδιο): 4,8 mg, E4 (Χαλκός): 9 mg, E5 (Μαγγάνιο): 62 mg, E6 (Ψευδάργυρος): 187 mg, E8 (Σελήνιο): 0,11 mg - Τεχνολογικές πρόσθετες ύλες: Τριφωσφορικό νάτριο: 3,5 g - Συντηρητικά - Αντιοξειδωτικά.

Οδηγίες Μετάβασης

Εάν ταΐζετε το σκυλάκι σας για πρώτη φορά Royal Canin συνίσταται να περάσετε από μία μεταβατική περίοδο αλλαγής της τροφής του, διάρκειας 7 έως 10 ημερών. Ξεκινήστε με 25% της νέας τροφής και 75% της παλιάς. Σταδιακά αυξήστε την ποσότητα της καινούργιας τροφής μέχρι να φτάσετε να τον ταΐζετε με αυτή εξολοκλήρου.

Μην ξεχνάτε!

Κάθε σκύλος είναι διαφορετικός και η ποσότητα παρεχόμενης τροφής είναι πιθανό να αλλάζει με βάση την ηλικία και τον τρόπο ζωής του. Χρησιμοποιήστε την συνιστώμενη δόση σαν οδηγό, παρακολουθείστε το βάρος του και προσαρμόστε ανάλογα τις ποσότητες για τον μικρό μας φίλο. Ταΐστε τον δύο φορές την ημέρα, έχοντας πάντα δίπλα του φρέσκο, καθαρό νερό!

Δοσολογία

Συνιστώμενες ημερήσιες ποσότητες (g/ημέρα):Συνεχής παροχή νερού

-Μέγεθος Σκύλου Μικρόσωμη φυλή
-Ηλικία Ανήλικο, Ανήλικο
-Συσκευασία 1.1 έως 5kg
-Γεύση Κοτόπουλο
-Χωρίς Πατάτα, Σιτάρι
-Χώρα Προέλευσης Γαλλία

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Σκύλος, Τροφή Σκύλου, Ξηρά Τροφή Σκύλου, Τροφή για Κουτάβια, Royal Canin Ξηρά Τροφή Σκύλου, Royal Canin για Κουτάβια