Royal Canin German Shepherd Junior 3kg

Κωδικός: A26-1013030
  • Τιμή:

    33,10 €

  • ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΕ 1-2 ημερες
  • Πλήρης τροφή με πουλερικά και ρύζι
  • Κατάλληλη για κουτάβια φυλής German Shepherd, έως και 15 μηνών

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 210 700 2580

Με την αγορά συλλέγετε 331 πόντους για επόμενη παραγγελία!


Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών μου

Περιγραφή

Πλήρης τροφή για το κουταβάκι σας φυλής German Shepherd με πουλερικά και ρύζι. Η τροφή αυτή περιέχει ένα συνδυασμό θρεπτικών ουσιών που βοηθούν στην υποστήριξη της πεπτικής υγείας του μικρού μας φίλου και στην προαγωγή της ισορροπίας της εντερικής χλωρίδας, συμβάλλοντας έτσι στην καλή ποιότητα των κοπράνων. Περιέχει ασβέστιο και φώσφορο που βοηθούν στην υποστήριξη της φυσικής άμυνας του κουταβιού, συμβάλλουν στην υγεία των οστών και αρθρώσεων και στη διατήρηση του ιδανικού βάρους του σκυλάκου σας.

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Υψηλής πεπτικότητας πρωτεΐνες, συγκεκριμένες ίνες όπως ολιγοσακχαρίτες μαννάνης, ψύλλιου που βοηθούν για ένα υγιές πεπτικό σύστημα. Οι ολιγοσκαχαρίτες μαννάνης είναι ένα προβιοτικό το οποίο αποτελεί την τροφή των καλών βακτηριδίων που υπάρχουν στο έντερο του μικρού μας φίλου και βοηθούν στην καλύτερη λειτουργία του πεπτικού του συστήματος
  • Το ασβέστιο και ο φώσφορος είναι απαραίτητα στη διατροφή του κουταβιού σας προκειμένου να μεγαλώσει σωστά και να παραμείνει υγιές. Και τα δύο είναι βασικά συστατικά των οστών και των χόνδρων που όταν υπάρχουν σε σωστή αναλογία στον οργανισμό μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά το μικρό μας φίλο
  • Με κροκέτα αποκλειστικά σχεδιασμένη ώστε να διευκολύνει τη σύλληψη της τροφής από τα σκυλάκια ράτσας German Shepherd, βοηθώντας με αυτό τον τρόπο την υγεία των δοντιών τους και την καλύτερη πεπτική λειτουργία, αφού η κροκέτα είναι ιδανική για μάσηση
Σημαντική Παρατήρηση

Η διατροφή του ζώου μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του, τις ελλείψεις που πρέπει να αποφευχθούν ή τις άλλες ιδιαιτερότητες που μπορεί να έχει. Οι σκύλοι πρέπει να τρέφονται διαφορετικά, ανάλογα με το εάν είναι κουτάβια, ενήλικες ή ώριμοι και ανάλογα με το μέγεθός τους εάν είναι μικρό, μεσαίο, μεγάλο ή γιγάντιο!

Συστατικά

Ρύζι, Αφυδατωμένη Πρωτεΐνη Πουλερικών, Απομονωμένη Φυτική Πρωτεΐνη, Ζωικά Λίπη, Υδρολυμένες Ζωικές Πρωτεΐνες, Φυτικές Ίνες, Πούλπα Σακχαροτεύτλων, Μεταλλικά Άλατα, Ιχθυέλαιο, Έλαιο Σόγιας, Φρουκτοολιγοσακχαρίτες, Ψύλλιο (Σπόροι με Φλοιό), Εκχύλισμα Μαγιάς (Πηγή Ολιγοσακχαριτών Μαννάνης), Υδρολυμένα Οστρακόδερμα (Πηγή Γλυκοζαμίνης), Εκχύλισμα Ταγίτη (Πηγή Λουτεΐνης), Υδρολυμένος Χόνδρος (Πηγή Χονδροϊτίνης)

Αναλυτικά Συστατικά
  • Ακατέργαστη Πρωτεϊνη 30%
  • Λίπος 16%
  • Ακατέργαστη Τέφρα 6.6%
  • Ακατέργαστες Φυτικές Ίνες 2.8%
Πρόσθετα
Βιταμίνη A: 25500 IU, Βιταμίνη D3: 800 IU, E1 (Σίδηρος): 41 mg, E2 (Ιώδιο): 2,9 mg, E4 (Χαλκός): 10 mg, E5 (Μαγγάνιο): 55 mg, E6 (Ψευδάργυρος): 207 mg, E8 (Σελήνιο): 0,1 mg - Συντηρητικά - Αντιοξειδωτικά.

Μην ξεχνάτε!

Κάθε σκύλος είναι διαφορετικός και η ποσότητα παρεχόμενης τροφής είναι πιθανό να αλλάζει με βάση την ηλικία και τον τρόπο ζωής του. Χρησιμοποιήστε την συνιστώμενη δόση σαν οδηγό, παρακολουθείστε το βάρος του και προσαρμόστε ανάλογα τις ποσότητες για τον μικρό μας φίλο. Ταΐστε τον δύο φορές την ημέρα, έχοντας πάντα δίπλα του φρέσκο, καθαρό νερό!

Οδηγίες Μετάβασης

Εάν ταΐζετε το σκυλάκι σας για πρώτη φορά Royal Canin συνίσταται να περάσετε από μία μεταβατική περίοδο αλλαγής της τροφής του, διάρκειας 7 έως 10 ημερών. Ξεκινήστε με 25% της νέας τροφής και 75% της παλιάς. Σταδιακά αυξήστε την ποσότητα της καινούργιας τροφής μέχρι να φτάσετε να τον ταΐζετε με αυτή εξολοκλήρου.

Οδηγίες Ταΐσματος

Ηλικία Κουταβιού (μήνες)

Βάρος Ενήλικου Σκύλου (kg)

26kg

35kg

44kg

2

265gr

286gr

307gr

3

327gr

365gr

404gr

4

354gr

400gr

445gr

6

405gr

505gr

599gr

8

404gr

508gr

644gr

10

370gr

466gr

603gr

12

334gr

420gr

502gr

14

331gr

414gr

493gr

16

German Shepherd Adult

German Shepherd Adult

German Shepherd Adult

-Μέγεθος Σκύλου Μεγαλόσωμη φυλή
-Ηλικία Ανήλικο
-Συσκευασία 1.1 έως 5kg
-Γεύση Κοτόπουλο
-Χωρίς Καλαμπόκι, Πατάτα, Σιτάρι
-Χώρα Προέλευσης Γαλλία

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Σκύλος, Τροφή Σκύλου, Ξηρά Τροφή Σκύλου, Τροφή για Κουτάβια, Royal Canin Ξηρά Τροφή Σκύλου, Royal Canin για Κουτάβια