-5%

Amity Lamb & Rice 3kg

Amity Lamb & Rice 3kg

Κωδικός: A4-05003
  • Αρχική:

    13,40 €

  • Τιμή:

    12,73 €

  • ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΕ 1-4 ημερες
  • Πλήρης τροφή συντήρησης με επιλεγμένο αρνί, ρύζι & πολύτιμο χαρούπι 
  • Κατάλληλη για ενήλικες σκύλους μεσαίων και μεγαλόσωμων φυλών, ιδανική για σκύλους με πεπτικά προβλήματα ή αλλεργίες

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 210 700 2580

Με την αγορά συλλέγετε 127 πόντους για επόμενη παραγγελία!


Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών μου

Περιγραφή

Πλήρης τροφή συντήρησης με επιλεγμένο αρνί, ρύζι & πολύτιμο χαρούπι για το ενήλικο σκυλάκι σας μεσαίας ή μεγαλόσωμης φυλής. Η τροφή αυτή είναι πολύ εύγευστη και ιδιαιτέρως εύπεπτη, ειδικά σχεδιασμένη για σκυλάκια με πεπτικά ή εντερικά προβλήματα, αλλεργίες και δυσανεξίες. Είναι πλούσια σε ζωική πρωτεΐνη, με υποβαθμισμένη περιεκτικότητα σιτηρών - Low Grain για ισορροπημένη διατροφή, ενώ παράλληλα περιέχει την κατάλληλη αναλογία φυτικών ινών, βιταμινών, καθώς και μεταλλικών ουσιών για καλή αφομοίωση, σωστή εντερική λειτουργία, ζωντάνια και γενική ευεξία.

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Το αρνί είναι πλούσιο σε σημαντικά αμινοξέα και είναι μία πολύ καλή πηγή λίπους, η οποία βοηθάει στη διατήρηση της ενέργειας. Επιπλέον, περιέχει βιταμίνες και μέταλλα που υποστηρίζουν την ανάπτυξη των μυών και την υγεία του δέρματος και του τριχώματος. Τέλος, μπορεί να αποτελέσει καλύτερη επιλογή ζωικής πρωτεΐνης για σκυλάκια με διατροφές ευαισθησίες, αφού είναι πιο "ελαφρύ" από το κοτόπουλο ή το μοσχάρι
  • Το ρύζι είναι υψηλής ποιότητας πηγή υδατανθράκων χωρίς γλουτένη, επιλεγμένων ινών και μετάλλων. Επιπλέον αποτελεί μια καλή εναλλακτική λύση για σκυλάκους με ευαίσθητο πεπτικό σύστημα
  • Tο χαρούπι με τις τανίνες και της ζωτική σημασίας ουσίες, διασφαλίζει την καλύτερη πεπτικότητα
Σημαντική Παρατήρηση

Η τροφούλα αυτή δεν έχει μεταλλαγμένα συστατικά (GMO) 

Σύνθεση

Αφυδατωμένη πρωτεΐνη κρέατος 30% (με αρνί), σιτάρι, παράγωγα φυτικής προέλευσης (πολτός τεύτλων), λίπος πουλερικών, ρύζι, κριθάρι, χαρούπι, μεταλλικές ουσίες και βιταμίνες.

Αναλυτικά Συστατικά
  • Ακατέργαστη Πρωτεϊνη 25%
  • Λίπος 12%
  • Ακατέργαστη Τέφρα 8.5%
  • Ακατέργαστες Φυτικές Ίνες 2.5%
  • Υγρασία 10%
Πρόσθετα

Βιταμίνη A 17.500 IU/kg, Βιταμίνη D-3 1.000 IU/kg, Βιταμίνη E (α-τοκοφερόλη) 100 mg/kg, E1/Σίδηρος 125 mg/kg, E4/Χαλκός 10 mg/kg, E5/Μαγγάνιο 9 mg/kg, E6/Ψευδάργυρος 110 mg/kg, E2/Ιώδιο 1.75 mg/kg, E8/Σελήνιο 0.25mg/kg, Αντιοξειδωτικά.

Μην ξεχνάτε!

Κάθε σκύλος είναι διαφορετικός και η ποσότητα παρεχόμενης τροφής είναι πιθανό να αλλάζει με βάση την ηλικία και τον τρόπο ζωής του. Χρησιμοποιήστε την συνιστώμενη δόση σαν οδηγό, παρακολουθείστε το βάρος του και προσαρμόστε ανάλογα τις ποσότητες για τον μικρό μας φίλο. Ταΐστε τον δύο φορές την ημέρα, έχοντας πάντα δίπλα του φρέσκο, καθαρό νερό!

Οδηγίες Μετάβασης

Εάν ταΐζετε το σκυλάκι σας για πρώτη φορά με τη συγκεκριμένη τροφούλα συνίσταται να περάσετε από μία μεταβατική περίοδο αλλαγής της τροφής του, διάρκειας 7 έως 10 ημερών. Ξεκινήστε με 25% της νέας τροφής και 75% της παλιάς. Σταδιακά αυξήστε την ποσότητα της καινούργιας τροφής μέχρι να φτάσετε να τον ταΐζετε με αυτή εξολοκλήρου.

Δοσολογία

-Μέγεθος Σκύλου Μικρόσωμη φυλή, Μεγαλόσωμη φυλή, Μεσαία φυλή
-Ηλικία Ενήλικο, Ενήλικο
-Συσκευασία 1.1 έως 5kg
-Γεύση Αρνί
-Χωρίς Καλαμπόκι, Πατάτα, Σόγια
-Χώρα Προέλευσης Ισπανία

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Σκύλος, Τροφή Σκύλου, Ξηρά Τροφή Σκύλου