Equilibrio Sterilised 2kg

Κωδικός: A5-F20019
  • Τιμή:

    15,60 €

  • ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
  • Πλήρης τροφή με κοτόπουλο
  • Κατάλληλη για όλες τις ενήλικες στειρωμένες γάτες έως και 7 ετών

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 210 700 2580

Με την αγορά συλλέγετε 156 πόντους για επόμενη παραγγελία!


Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών μου

Περιγραφή

Πλήρης τροφή με κοτόπουλο για την ενήλικη στειρωμένη γατούλα σας έως 7 ετών. Η τροφή αυτή έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ούτως ώστε οι ίνες που περιέχει να βοηθούν στην απομάκρυνση των τριχών από το πεπτικό σύστημα της μικρή μας φίλης. Επιπλέον, περιέχει τα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία για να τρέφει το δέρμα της και να περιορίζει την τριχόπτωση. Τα συστατικά της προωθούν τη διούρηση και εξισορροπούν το pH των ούρων. Η L-Καρνιτίνη βοηθά στην καλή λειτουργία της καρδιάς της ενώ χάρη στην χρήση του πολυφωσφορικού νατρίου αποφεύγεται η ανάπτυξη της οδοντικής πλάκας και προστατεύεται η στοματική και οδοντική υγιεινή της γατούλας σας. Πλούσια σε Ωμέγα 6 και Ωμέγα 3, για να προάγεται η υγεία του δέρματος και του τριχώματος, ενώ τα συστατικά της τροφής βοηθούν στη μείωση των κενώσεων και της οσμής τους.

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Το κοτόπουλο είναι ένα άπαχο κρέας που προσφέρει στο γατάκι σας την απαραίτητη πρωτεΐνη που χρειάζεται ο οργανισμός του. Επιπλέον, ενισχύει το μυϊκό του σύστημα και είναι μία πλούσια πηγή Ωμέγα 6 λιπαρών οξέων, που διασφαλίζουν υγιές δέρμα και λαμπερό τρίχωμα. Τέλος, η παρουσία των αμινοξέων και της γλυκοζαμίνης χτίζουν υγιείς αρθρώσεις
  • Η πρωτεΐνη πουλερικών είναι εξαιρετικής ποιότητας, με 10% υψηλότερη πρωτεΐνη από την συνηθισμένη. Είναι χαμηλή σε τέφρα ενώ το κυριότερο είναι πως είναι ανεκτή κι εύπεπτη από τον οργανισμό της μικρής μας φίλης
  • Το ιχθυέλαιο περιέχει Ωμέγα 3 λιπαρά οξέα, που προσφέρουν υγιή καρδιακή λειτουργία, λαμπερό τρίχωμα και υγιές δέρμα. Επιπλέον, βοηθούν στις αλλεργίες και στην καλύτερη λειτουργία των νεφρών ενώ ταυτόχρονα έχουν αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες
Σύνθεση

Καθαρό κρέας κοτόπουλο, ρύζι, αλεσμένο καλαμπόκι ολικής αλέσεως, ιχθυάλευρα, πίτουρο άμυλου καλαμποκιού, ιχθυέλαιο, ολικές λιπαρές ουσίες πουλερικών, συκώτι πουλερικών, ξερή μαγιά μπίρας, πολτός τεύτλων, φωσφορικό διασβέστιο, εκχύλισμα yucca schidigera, χολίνη, DL μεθειονίνη, ινουλίνη, psyllium, L-καρνιτίνη, ταυρίνη, εξαμεταφωσφορικό νάτριο, κιτρικό κάλιο, mannan-ολιγοσακχαρίτες, χλωριούχο κάλιο, πρόμιγμα βιταμινών, μέταλλα.

Αναλυτικά Συστατικά
  • Ακατέργαστη Πρωτεϊνη 35%
  • Λίπος 11%
  • Ακατέργαστη Τέφρα 8%
  • Ακατέργαστες Φυτικές Ίνες 3%
  • Ασβέστιο 1.3%
  • Φώσφορος 1%
Πρόσθετα

DL μεθειονίνη (ελάχιστο) 0.57%, Ταυρίνη (ελάχιστο) 0.18%, L-καρνιτίνη (ελάχιστο) 0.02%, Mannan-ολιγοσακχαρίτες (ελάχιστο) 0.3%, Ινουλίνη (ελάχιστο) 0.55%, Κάλιο (ελάχιστο) 0.5%.

Μην ξεχνάτε!

Κάθε γάτα είναι διαφορετική και η ποσότητα παρεχόμενης τροφής είναι πιθανό να αλλάζει με βάση την ηλικία και τον τρόπο ζωής της. Χρησιμοποιήστε την συνιστώμενη δόση σαν οδηγό, παρακολουθείστε το βάρος της και προσαρμόστε ανάλογα τις ποσότητες για τη μικρή μας φίλη. Ταΐστε την δύο φορές την ημέρα, έχοντας πάντα δίπλα της φρέσκο, καθαρό νερό!

Οδηγίες Μετάβασης

Εάν ταΐζετε τη γατούλα σας για πρώτη φορά με τη συγκεκριμένη τροφούλα συνίσταται να περάσετε από μία μεταβατική περίοδο αλλαγής της τροφής της, διάρκειας 7 έως 10 ημερών. Ξεκινήστε με 25% της νέας τροφής και 75% της παλιάς. Σταδιακά αυξήστε την ποσότητα της καινούργιας τροφής μέχρι να φτάσετε να την ταΐζετε με αυτή εξολοκλήρου.

Δοσολογία
Βάρος Γάτας Γατούλες εντός σπιτιού Γατούλες εκτός σπιτιού
2kg 27gr 34gr
3kg 40gr 50gr
4kg 53gr 67gr
5kg 67gr 84gr
6kg 81gr 101gr
7kg 94gr 117gr
8kg 107gr 134gr

-Ηλικία Ενήλικο
-Επιπλέον Χαρακτηριστικά Στειρωμένα (Sterilized), Τριχόμπαλες (Hairball), Ουροποιητικό (Urinary care)
-Συσκευασία 1.1 έως 5kg
-Γεύση Πουλερικά
-Χωρίς Σιτάρι, Σόγια
-Χώρα Προέλευσης Γαλλία

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Γάτα, Τροφή Γάτας, Ξηρά Τροφή Γάτας, Ξηρά Τροφή για Στειρωμένες Γάτες, Equilibrio Ξηρά Τροφή Γάτας