Canagan Small Breed Country Game for Dogs 6kg

Κωδικός: A15-5029040011604
  • Τιμή:

    73,00 €

  • ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
  • Πλήρης τροφή χωρίς σιτηρά, με πάπια και ελάφι
  • Κατάλληλη για όλους τους σκύλους μικρόσωμων φυλών

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 210 700 2580

Με την αγορά συλλέγετε 730 πόντους για επόμενη παραγγελία!


Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών μου

Περιγραφή

Πλήρης τροφή χωρίς σιτηρά, με πάπια και ελάφι για το μικρόσωμο σκυλάκι σας, ανεξαρτήτως ηλικίας. Το μικρό μέγεθος της κροκέτας είναι ιδανικό για μικρότερου μεγέθους σκυλάκια ενώ τα πλούσια θρεπτικά συστατικά της τροφής την κάνουν ιδανική επιλογή για το μικρό μας φίλο. Χωρίς σιτηρά, φτιαγμένη από ειδικούς, ώστε να παρέχει στο αγαπημένο σας σκυλάκι τη σωστή αναλογία πρωτεΐνης και υδατανθράκων, λαχανικών και βοτάνων, κοντά στην τροφή των προγόνων του. Με ακόμα μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε ιδιαίτερα ευκολοχώνευτη πρωτεΐνη, που προέρχεται από μία εξαιρετική επιλογή θρεπτικών συστατικών. Η προσεκτικά επιλεγμένη και ισορροπημένη φόρμουλα των συστατικών της θα ενθουσιάσει γευστικά το σκυλάκι σας.

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Η πάπια είναι ένα κρέας πλούσιο σε μονοακόρεστα λιπαρά οξέα, τα οποία βοηθούν στην καλύτερη λειτουργία του καρδιαγγειακού συστήματος του σκυλάκου σας. Επιπλέον, είναι πλούσια πηγή σιδήρου, φωσφόρου, ψευδάργυρου, χαλκού, σελήνιου και του συμπλέγματος Βιταμινών Β
  • Το ελάφι είναι μια πολύ καλή πηγή της βιταμίνης Β και μετάλλων όπως ο ψευδάργυρος, ο φώσφορος κι ο σίδηρος. Βοηθάει τους μικρούς μας φίλους να διατηρούν υγιή επίπεδα ενέργειας και θεωρείται πως είναι μια καλή επιλογή για σκυλάκους με τροφικές ευαισθησίες ή αλλεργίες σε άλλες πρωτεϊνικές πηγές όπως το κοτόπουλο και το μοσχάρι
  • Ο αρακάς είναι ένα από τα πιο υγιεινά λαχανικά που μπορεί να φάει ο μικρός μας φίλος. Είναι μία πλούσια πηγή βιταμινών Α, Κ και Β ενώ είναι πλούσιος σε μέταλλα όπως ο ψευδάργυρος, ο σίδηρος, το κάλιο και το μαγνήσιο. Επιπλέον έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, φυτικές ίνες και λουτεΐνη, ένα αντιοξειδωτικό που βοηθάει στην υγεία του δέρματος, της καρδιάς και των ματιών
Σημαντική Παρατήρηση

Η CANAGAN, μπορεί να εισαχθεί αρχικά μετά τον απογαλακτισμό αραιωμένη με νερό. Ανάμεσα στην 6η-7η εβδομάδα σιγά σιγά προχωρήστε στην ξηρά τροφή, ώστε ο οργανισμός του μικρού μας φίλου να τη δεχτεί φυσιολογικά.

Σύνθεση

Φρέσκια, χωρίς κόκαλο, πάπια (16%), αποξηραμένη πάπια (12.5%), γλυκοπατάτα,αποξηραμένη ρέγγα (8.5%), φρέσκο, χωρίς κόκαλο, ελάφι (7.5%), αρακάς, πατάτα, λίπος γαλοπούλας (5%), αποξηραμένος λαγός (4%), αποξηραμένο ελάφι (4%), αποξηραμένα αυγά (3.75%), τριφύλλι(αλφάλφα), πρωτεΐνη αρακά,, λάδι σολωμού (2.25%), ζωμός κοτόπουλου (1.5%), πρωτεΐνη πατάτας βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία, μήλο, καρότο, σπανάκι, φύκια, πρεβιοτικά FOS,ψύλλιο χαμομήλι, μέντα, κατηφές, βακκίνιο το οξύκοκκο (κράνμπερι), γλυκάνισος, τριγωνέλλα.

Αναλυτικά Συστατικά
  • Ακατέργαστη Πρωτεϊνη 36%
  • Λίπος 19%
  • Ακατέργαστη Τέφρα 10%
  • Ακατέργαστες Φυτικές Ίνες 3%
  • Υγρασία 8.5%
  • Ασβέστιο 2.13%
  • Φώσφορος 1.32%
  • Ωμέγα-3 Λιπαρά Οξέα 0.9%
  • Ωμέγα-6 Λιπαρά Οξέα 3.21%
Πρόσθετα

Βιταμίνη Α 16.250 IU, Βιταμίνη D3 2.400 IU, Μονοϋδρικός Θειικός Σίδηρος 641 mg, Μονοϋδρικός Θειικός Ψευδάργυρος 577 mg, Μονοϋδρικό Θειικό Μαγγάνιο 141 mg, Πενταϋδρικός Θειικός Χαλκός 46 mg, Ιώδιο (Ιωδικό ασβέστιο ) 3,14mg, Σεληνιούχο νάτριο 0.53mg.

Μην ξεχνάτε!

Κάθε σκύλος είναι διαφορετικός και η ποσότητα παρεχόμενης τροφής είναι πιθανό να αλλάζει με βάση την ηλικία και τον τρόπο ζωής του. Χρησιμοποιήστε την συνιστώμενη δόση σαν οδηγό, παρακολουθείστε το βάρος του και προσαρμόστε ανάλογα τις ποσότητες για τον μικρό μας φίλο. Ταΐστε τον δύο φορές την ημέρα, έχοντας πάντα δίπλα του φρέσκο, καθαρό νερό!

Οδηγίες Μετάβασης

Εάν ταΐζετε το σκυλάκι σας για πρώτη φορά με τη συγκεκριμένη τροφούλα συνίσταται να περάσετε από μία μεταβατική περίοδο αλλαγής της τροφής του, διάρκειας 7 έως 10 ημερών. Ξεκινήστε με 25% της νέας τροφής και 75% της παλιάς. Σταδιακά αυξήστε την ποσότητα της καινούργιας τροφής μέχρι να φτάσετε να τον ταΐζετε με αυτή εξολοκλήρου.

Δοσολογία

-Μέγεθος Σκύλου Μικρόσωμη φυλή
-Ηλικία Ηλικιωμένο, Ενήλικο, Ανήλικο, Ηλικιωμένο, Ενήλικο, Ανήλικο
-Ειδική Διατροφή Χωρίς σιτηρά (Grain free), Υποαλλεργική (Sensitive/Hypoallergenic)
-Επιπλέον Χαρακτηριστικά Δερματολογικά προβλήματα (Skin sensitivity), Πεπτικά προβλήματα (Digestion sensitivity)
-Συσκευασία 5.1 έως 10kg
-Γεύση Ρέγγα, Πάπια, Κουνέλι, Ελάφι
-Χωρίς Καλαμπόκι, Σιτάρι, Σόγια
-Χώρα Προέλευσης Αγγλία

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Σκύλος, Τροφή Σκύλου, Ξηρά Τροφή Σκύλου, Τροφή για Κουτάβια