Royal Canin Mini Dermacomfort 3kg

Κωδικός: A26-1220030
  • Τιμή:

    34,80 €

  • ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
  • Πλήρης τροφή με πουλερικά
  • Κατάλληλη για ενήλικους σκύλους μικρόσωμων φυλών με ευαισθησία σε δερματικούς ερεθισμούς και κνησμό

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 210 700 2580

Με την αγορά συλλέγετε 347 πόντους για επόμενη παραγγελία!


Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών μου

Περιγραφή

Πλήρης τροφή για το ενήλικο μικρόσωμο σκυλάκι σας με πουλερικά. Η τροφή αυτή περιέχει την ειδική φόρμουλα MINI DERMACOMFORT με επιλεγμένες πηγές πρωτεΐνης πολύ υψηλής ποιότητας και είναι ιδιαιτέρως κατάλληλη για σκυλάκους με ευαισθησία, δερματικούς ερεθισμούς και κνησμό. Μελέτες έχουν δείξει ότι μετά από ένα μήνα κατανάλωσης της τροφής, θα υπάρξει μεγάλη μείωση στον κνησμό του δέρματος του μικρού μας φίλου. Ένας μοναδικός συνδυασμός θρεπτικών ουσιών που περιέχει ένα αποκλειστικό σύμπλεγμα για την υποστήριξη του επιδερμικού φραγμού, με Ω-6 λιπαρά οξέα (συμπεριλαμβανομένου του γ-λινολενικού οξέος) και Ω-3 λιπαρά οξέα (συμπεριλαμβανομένων των EPA και DHA) που είναι γνωστά για τα ευεργετικά τους οφέλη στο δέρμα.

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Περιέχει θρεπτικές ουσίες που είναι ενισχυμένες με EPA-DHA, για υγιή καρδιακή λειτουργία, λαμπερό τρίχωμα και υγιές δέρμα. Επιπλέον, τα Ωμέγα 3 λιπαρά οξέα βοηθούν στις αλλεργίες και στην καλύτερη λειτουργία των νεφρών ενώ ταυτόχρονα έχουν αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες
  • Με κροκέτα αποκλειστικά σχεδιασμένη με υφή, γεύση και σχήμα τέτοιο ούτως ώστε να διευκολύνει τη σύλληψη της τροφής, βοηθώντας με αυτό τον τρόπο την υγεία των δοντιών τους και την καλύτερη πεπτική λειτουργία, αφού η κροκέτα είναι ιδανική για μάσηση
  • Το έλαιο σόγιας προσφέρει στο σκυλάκι σας την ενέργεια που απαιτεί ο οργανισμός τους για να λειτουργεί σωστά. Επιπλέον, συντελεί στη φυσιολογική ανάπτυξη και λειτουργία των κυττάρων, των νεύρων, των μυών και των ιστών, βοηθά στην καλύτερη απορρόφηση των βιταμινών από των οργανισμό του μικρού μας φίλου και του χαρίζει λαμπερό τρίχωμα και υγιές δέρμα
Σημαντική Παρατήρηση

Η διατροφή του ζώου μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του, τις ελλείψεις που πρέπει να αποφευχθούν ή τις άλλες ιδιαιτερότητες που μπορεί να έχει. Οι σκύλοι πρέπει να τρέφονται διαφορετικά, ανάλογα με το εάν είναι κουτάβια, ενήλικες ή ώριμοι και ανάλογα με το μέγεθός τους εάν είναι μικρό, μεσαίο, μεγάλο ή γιγάντιο!

Σύνθεση

Ρύζι, γλουτένη σιταριού, ζωικά λίπη, σιτάρι, γλουτένη καλαμποκιού, καλαμπόκι, αποφλοιωμένη βρώμη, υδρολυμένο συκώτι πουλερικών, μεταλλικά άλατα, έλαιο σόγιας, πούλπα σακχαροτεύτλων, ιχθυέλαιο (πηγή EPA και DHA), λιναρόσπορος (πηγή ωμέγα 3), φρουκτοολιγοσακχαρίτες, έλαιο βοράγου (πηγή γάμμα λινολενικού οξέος), εκχύλισμα ταγίτη (πηγή λουτεΐνης).

Αναλυτικά Συστατικά
  • Ακατέργαστη Πρωτεϊνη 26%
  • Λίπος 17.5%
  • Ακατέργαστη Τέφρα 4.1%
  • Ακατέργαστες Φυτικές Ίνες 4%
Πρόσθετα

Βιταμίνη A: 30500 IU, Βιταμίνη D3: 800 IU, E1 (Σίδηρος): 55 mg, E2 (Ιώδιο): 5,5 mg, E4 (Χαλκός): 11 mg, E5 (Μαγγάνιο): 71 mg, E6 (Ψευδάργυρος): 214 mg, E8 (Σελήνιο): 0,12 mg - Τεχνολογικές πρόσθετες ύλες: Τριφωσφορικό νάτριο: 3,5 g - Συντηρητικά - Αντιοξειδωτικά.

Μην ξεχνάτε!

Κάθε σκύλος είναι διαφορετικός και η ποσότητα παρεχόμενης τροφής είναι πιθανό να αλλάζει με βάση την ηλικία και τον τρόπο ζωής του. Χρησιμοποιήστε την συνιστώμενη δόση σαν οδηγό, παρακολουθείστε το βάρος του και προσαρμόστε ανάλογα τις ποσότητες για τον μικρό μας φίλο. Ταΐστε τον δύο φορές την ημέρα, έχοντας πάντα δίπλα του φρέσκο, καθαρό νερό!

Οδηγίες Μετάβασης

Εάν ταΐζετε το σκυλάκι σας για πρώτη φορά Royal Canin συνίσταται να περάσετε από μία μεταβατική περίοδο αλλαγής της τροφής του, διάρκειας 7 έως 10 ημερών. Ξεκινήστε με 25% της νέας τροφής και 75% της παλιάς. Σταδιακά αυξήστε την ποσότητα της καινούργιας τροφής μέχρι να φτάσετε να τον ταΐζετε με αυτή εξολοκλήρου.

Οδηγίες Ταΐσματος

Τελικό Βάρος Σκύλου

Χαμηλά Επίπεδα Δραστηριότητας

Κανονικά Επίπεδα Δραστηριότητας

Υψηλά Επίπεδα Δραστηριότητας

2kg

39gr

46gr

52gr

3kg

53gr

62gr

70gr

4kg

66gr

77gr

87gr

5kg

78gr

91gr

103gr

6kg

90gr

104gr

118gr

7kg

101gr

117gr

132gr

8kg

111gr

129gr

146gr

9kg

121gr

141gr

160gr

10kg

131gr

152gr

173gr

-Μέγεθος Σκύλου Μικρόσωμη φυλή
-Ηλικία Ενήλικο, Ενήλικο
-Επιπλέον Χαρακτηριστικά Δερματολογικά προβλήματα (Skin sensitivity)
-Συσκευασία 1.1 έως 5kg
-Γεύση Συκώτι
-Χωρίς Πατάτα
-Χώρα Προέλευσης Γαλλία

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Σκύλος, Τροφή Σκύλου, Ξηρά Τροφή Σκύλου, Royal Canin Ξηρά Τροφή Σκύλου