Purina Pro Plan Veterinary Diets Cat EN Gastrointestinal Κομματάκια σε Σάλτσα Σολομό 10x85gr

Κωδικός: A9-12507932
  • Αρχική:

    12,38 €

  • Τιμή:

    9,90 €

  • ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΕ 1-2 ημερες
  • Πλήρης υγρή κλινική τροφή με κομματάκια σε σάλτσα σολομού
  • Κατάλληλη για ενήλικες κι ανήλικες γάτες με γαστρεντερικές διαταραχές

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 210 700 2580

Με την αγορά συλλέγετε 99 πόντους για επόμενη παραγγελία!


Περιγραφή

Πλήρης υγρή κλινική τροφή με κομματάκια σε σάλτσα σολομού για την ανήλικη ή την ενήλικη γατούλα σας. Είναι ειδικά σχεδιασμένη για τη μείωση των οξέων διαταραχών της εντερικής απορρόφησης και την προώθηση της διατροφικής αποκατάστασης και ανάρρωσης. Περιέχει πολύ εύπεπτα συστατικά καθώς και πρεβιοτικά που βοηθούν στη διαχείριση των γαστρεντερικών παθήσεων και στην υποστήριξη της συνολικής υγείας του εντέρου. Η κακή πέψη της τροφής μπορεί να συμβάλλει σε συνηθισμένες γαστρεντερικές διαταραχές όπως η διάρροια, η ανορεξία, ο έμετος και η απώλεια βάρους. Αυτή η εύπεπτη δίαιτα περιέχει μέτρια επίπεδα λίπους για να βοηθά στη διαχείριση των γαστρεντερικών διαταραχών. Προσαρμοσμένη στο μοναδικό πεπτικό σύστημα της γάτας, είναι παρασκευασμένη για να ανταποκρίνεται τέλεια στις θρεπτικές απαιτήσεις της γάτας με εντερικά προβλήματα.

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Υψηλής πεπτικότητας που βοηθούν στην ελαχιστοποίηση του διαιτητικού φόρτου στο έντερο
  • Εξαιρετική γεύση για να ενθαρρύνεται η κατανάλωση τροφής από γατούλες με μειωμένη όρεξη
  • Πρόσθετα πρεβιοτικά για τη βελτίωση της υγείας του εντέρου
  • Κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα σε περιπτώσεις χρόνιας, μη ειδικής διάρροιας
Σημαντική Παρατήρηση

Παρακαλούμε λάβετε υπόψη πως όλες οι αναγραφόμενες ενδείξεις της PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS στοχεύουν στη διατροφική υποστήριξη γατών με την αναγραφόμενη κατάσταση και δεν υποκαθιστούν την κατάλληλη ιατρική φροντίδα. Συστήνεται η χορήγηση της κλινικής δίαιτας υπό την επίβλεψη κτηνιάτρου.

Σύνθεση

Κρέας και ζωικά παράγωγα, ψάρι και παράγωγα ψαριού (σολομός 4%), αυγό και παράγωγα αυγού, δημητριακά, παράγωγα φυτικής προέλευσης (ίνες μπιζελιού 1.4%), ανόργανα άλατα, μαγιά, έλαια και λίπη, σάκχαρα. Εξαιρετικά εύπεπτα συστατικά: γαλοπούλα, συκώτι, σολομός, νεφρά, αποξηραμένο αυγό, άλευρο ρυζιού, ιχθυέλαιο.

Αναλυτικά Συστατικά
  • Ακατέργαστη Πρωτεΐνη 11.0%
  • Λίπος 6.3%
  • Ακατέργαστες Φυτικές Ίνες 0.6%
  • Ακατέργαστη Τέφρα 2.2%
  • Υγρασία 76.4%
  • Νάτριο 0.19%
  • Κάλιο 0.22%
Πρόσθετα

Διατροφικά Πρόσθετα: IU/kg: Βιτ. Α: 1680; Βιτ. D3: 235. mg/kg: 3b103: (Fe: 16); 3b202: (I: 0.61); 3b405: (Cu: 1.5); 3b503: (Mn: 2.8); 3b605: (Zn: 29); Ταυρίνη: 3459. Οργανοληπτικά πρόσθετα: Αρωματικές ύλες.

Θερμίδες

Μεταβολιστέα Ενέργεια: 1.1 kcal /gr

Μην ξεχνάτε!

Κάθε γάτα είναι διαφορετική και η ποσότητα παρεχόμενης τροφής είναι πιθανό να αλλάζει με βάση την ηλικία και τον τρόπο ζωής της. Χρησιμοποιήστε τη συνιστώμενη δόση σαν οδηγό, παρακολουθείστε το βάρος της και προσαρμόστε ανάλογα τις ποσότητες για τη μικρή μας φίλη. Ταΐστε τη δύο φορές την ημέρα, έχοντας πάντα δίπλα της φρέσκο, καθαρό νερό!

Οδηγίες Μετάβασης

Εάν ταΐζετε τη γατούλα σας για πρώτη φορά με τη συγκεκριμένη τροφή συνιστάται να περάσετε από μία μεταβατική περίοδο αλλαγής της τροφής της, διάρκειας 7 έως 10 ημερών. Ξεκινήστε με 25% της νέας τροφής και 75% της παλιάς. Σταδιακά αυξήστε την ποσότητα της καινούργιας τροφής μέχρι να φτάσετε να την ταΐζετε με αυτή εξολοκλήρου.

Δοσολογία
Βάρος Γάτας Συνιστώμενη Ημερήσια Δόση
(σε φακελάκια)
2kg 1 1/2
3kg 2 1/2
4kg 3 1/2
5kg 4
6kg 5
7kg 6
8kg 6 1/2
-Ηλικία Ανήλικο, Ενήλικο
-Ειδική Διατροφή Κλινική (Vet diet)
-Επιπλέον Χαρακτηριστικά Γαστρεντορολογικά προβλήματα (Intestinal)
-Συσκευασία 801 έως 1200gr
-Γεύση Πουλερικά, Ψάρι/Λευκό Ψάρι, Σολομός, Γαλοπούλα, Συκώτι
-Χώρα Προέλευσης Ελβετία
-Υφή Κομματάκια
-Τύπος Τροφής Πλήρης
-Είδος Συσκευασίας Φακελάκι

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Γάτα, Τροφή Γάτας, Υγρή Τροφή & Κονσέρβες Γάτας, Κλινική Τροφή Γάτας, Κλινική Υγρή Τροφή Γάτας, Purina Pro Plan, Purina Pro Plan Τροφή για Γάτες, Purina Pro Plan Veterinary Diets για Γάτες