-20%

Purina Cat Chow Kitten Γαλοπούλα & Κολοκυθάκια σε Ζελέ 85gr

Purina Cat Chow Kitten Γαλοπούλα & Κολοκυθάκια σε Ζελέ 85gr

Κωδικός: A9-12527736
  • Αρχική:

    0,87 €

  • Τιμή:

    0,70 € / τεμάχιο

  • ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
  • Πλήρης υγρή τροφή με γαλοπούλα και κολοκυθάκια σε ζελέ
  • Κατάλληλη για ανήλικες γάτες, καθώς και για τις εγκυμονούσες ή θηλάζουσες μητέρες τους

Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας του συγκεκριμένου προϊόντος είναι 12

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 210 700 2580

Με την αγορά συλλέγετε 6 πόντους για επόμενη παραγγελία!


Περιγραφή

Πλήρης υγρή τροφή με γαλοπούλα και κολοκυθάκια σε ζελέ για το ανήλικο γατάκι σας, καθώς και για τη μητέρα του κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή της γαλουχίας. Η τροφή αυτή είναι ειδικά σχεδιασμένη με ποιοτικές πρωτεΐνες και φυσικά συστατικά για να προσφέρει στη μικρή μας φίλη μια ισορροπημένη διατροφή στο ξεκίνημα της ζωής της.

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Η γαλοπούλα είναι ένα στεγνό λευκό κρέας που βοηθάει τη μικρή μας φίλη να χτίσει έναν υγιή μυϊκό ιστό. Επιπλέον είναι μία ιδιαίτερα εύπεπτη πηγή ζωικής πρωτεΐνης η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε γατάκια με τροφική ευαισθησία και αλλεργίες
  • Οι φυτικές ίνες στο κολοκύθι, βοηθούν στη διατήρηση της χαμηλής χοληστερίνης. Οι ίνες, προσκολλώνται στα οξέα της χολής, που εκκρίνονται από το συκώτι με τη διαδικασία της χώνεψης, με αποτέλεσμα να «εμποδίζουν» τα οξέα να κάνουν «σωστά» τη δουλειά τους, ωθώντας το συκώτι να παράγει ακόμα περισσότερα και άρα να συμβάλλουν στην πτώση των επιπέδων της χοληστερόλης. Επιπλέον, τα υψηλά επίπεδα βιταμίνης C και Α που βρίσκονται στο κολοκύθι, εμποδίζουν την εμφάνιση της αθηροσκλήρωσης
Σύνθεση

Κρέας και ζωικά παράγωγα (εκ των οποίων 4% Γαλοπούλα), Εκχυλίσματα φυτικών πρωτεϊνών, Ψάρι και παράγωγα ψαριού, Παράγωγα φυτικής προελεύσεως, Ανόργανα άλατα, Λαχανικά (0.9% αφυδατωμένα κολοκυθάκια, ισοδύναμο με 8% κολοκυθάκια), Σάκχαρα, Μαγιά.

Αναλυτικά Συστατικά
  • Ακατέργαστη Πρωτεΐνη 14.5%
  • Λίπος 3.5%
  • Ακατέργαστη Τέφρα 2.4%
  • Ακατέργαστες Φυτικές Ίνες 0.8%
  • Υγρασία 76.0%
Πρόσθετα

Βιτ Α 1500U/kg Βιτ D3 210U/kg Βιτ Ε 230 U/kg ,Ταυρίνη 680mg/kg Μονοένυδρος θειικός σίδηρος (Fe 18mg/kg) Άνυδρο ιωδικό ασβέστιο (I 0.53mg/kg) Πενταένυδρος θειικός χαλκός Cu 1.3mg/kg) Μονοένυδρο θειικό μαγγάνιο (Mn 2.5mg/kg) Μονοένυδρος θειικός ψευδάργυρος (Zn 35mg/kg).

Μην ξεχνάτε!

Κάθε γάτα είναι διαφορετική και η ποσότητα παρεχόμενης τροφής είναι πιθανό να αλλάζει με βάση την ηλικία και τον τρόπο ζωής της. Χρησιμοποιήστε την συνιστώμενη δόση σαν οδηγό, παρακολουθείστε το βάρος της και προσαρμόστε ανάλογα τις ποσότητες για τη μικρή μας φίλη. Ταΐστε την δύο φορές την ημέρα, έχοντας πάντα δίπλα της φρέσκο, καθαρό νερό!

Οδηγίες Μετάβασης

Εάν ταΐζετε τη γατούλα σας για πρώτη φορά με τη συγκεκριμένη τροφή συνιστάται να περάσετε από μία μεταβατική περίοδο αλλαγής της τροφής της, διάρκειας 7 έως 10 ημερών. Ξεκινήστε με 25% της νέας τροφής και 75% της παλιάς. Σταδιακά αυξήστε την ποσότητα της καινούργιας τροφής μέχρι να φτάσετε να την ταΐζετε με αυτή εξολοκλήρου.

Δοσολογία
Ηλικία Γάτας Συνιστώμενη Ημερήσια Δόση
4-12 εβδομάδων 2-3 φακελάκια
12-24 εβδομάδων 3-3 1/2 φακελάκια
24-52 εβδομάδων 3 1/2 -3  φακελάκια
-Ηλικία Έγκυες & Θηλάζουσες, Ανήλικο
-Συσκευασία έως 200gr
-Γεύση Γαλοπούλα, Πουλερικά, Ψάρι/Λευκό Ψάρι
-Χωρίς Σιτάρι
-Χώρα Προέλευσης Ελβετία
-Υφή Κομματάκια
-Τύπος Τροφής Πλήρης
-Είδος Συσκευασίας Φακελάκι

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Γάτα, Τροφή Γάτας, Υγρή Τροφή & Κονσέρβες Γάτας