Purina Gourmet Gold Κομματάκια σε Πατέ Κοτόπουλο με Καρότα & Κολοκυθάκι 85gr

Κωδικός: A9-12254216
  • Αρχική:

    1,00 €

  • Τιμή:

    0,80 € / τεμάχιο

  • ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΕ 1-2 ημερες
  • Πλήρης υγρή τροφή με κομματάκια σε πατέ κοτόπουλο με καρότα και κολοκυθάκι
  • Κατάλληλη για όλες τις ενήλικες γάτες

Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας του συγκεκριμένου προϊόντος είναι 24

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 210 700 2580

Με την αγορά συλλέγετε 8 πόντους για επόμενη παραγγελία!


Περιγραφή

Πλήρης υγρή τροφή με κομματάκια σε πατέ κοτόπουλο με καρότο και κολοκυθάκια για την ενήλικη γατούλα σας. Με τρυφερές μπουκιές από ψιλοκομμένο κοτόπουλο συνδυασμένες με μαλακά κομματάκια σε πατέ θα προσφέρουν στη γατούλα σας την απόλαυση μιας ελαφράς, ορεκτικής υφής. Εύγευστη και πλούσια σε βιταμίνες θα κάνει τη μικρή σας φίλη να μην μπορεί να αντισταθεί!

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Το κοτόπουλο είναι ένα άπαχο κρέας που προσφέρει στο γατάκι σας την απαραίτητη πρωτεΐνη που χρειάζεται ο οργανισμός του. Επιπλέον, ενισχύει το μυϊκό του σύστημα και είναι μία πλούσια πηγή Ωμέγα 6 λιπαρών οξέων, που διασφαλίζουν ένα υγιές τρίχωμα και ένα λαμπερό δέρμα. Τέλος, η παρουσία των αμινοξέων και της γλυκοζαμίνης χτίζουν υγιείς αρθρώσεις
  • Τα καρότα είναι ένα από τα καλύτερα λαχανικά για το γατάκι σας αφού είναι μία πλούσια πηγή φυτικών ινών, βιταμινών και καλίου, που με τις ελάχιστες θερμίδες τους το βοηθούν να νιώθει πιο γρήγορα χορτάτο χωρίς να παχαίνει, λαμβάνοντας ταυτόχρονα απαραίτητες θρεπτικές ουσίες
  • Οι φυτικές ίνες στο κολοκύθι, βοηθούν στη διατήρηση της χαμηλής χοληστερίνης. Οι ίνες, προσκολλώνται στα οξέα της χολής, που εκκρίνονται από το συκώτι με τη διαδικασία της χώνεψης, με αποτέλεσμα να «εμποδίζουν» τα οξέα να κάνουν «σωστά» τη δουλειά τους, ωθώντας το συκώτι να παράγει ακόμα περισσότερα και άρα να συμβάλλουν στην πτώση των επιπέδων της χοληστερόλης. Επιπλέον, τα υψηλά επίπεδα βιταμίνης C και Α που βρίσκονται στο κολοκύθι, εμποδίζουν την εμφάνιση της αθηροσκλήρωσης.
Σημαντική Παρατήρηση

Το προϊόν διατηρείται σε μέρος ξηρό και δροσερό.

Σημείωση

Το προϊόν/συσκευασία είναι σχεδιασμένο για να είναι ανακυκλώσιμο/η.
Η διαθεσιμότητα του συστήματος ανακύκλωσης  για αυτή τη συσκευασία ίσως να διαφέρει από χώρα σε χώρα.
Παρακαλώ ελέγξτε για τη χώρα σας στην ιστοσελίδα www.purina.eu/packaging

Σύνθεση

Κρέας και ζωικά παράγωγα (εκ των οποίων κοτόπουλο 10%), Λαχανικά (καρότα 4%, κολοκυθάκια 4%), Ανόργανα άλατα, Σάκχαρα, Παράγωγα φυτικής προέλευσης.

Αναλυτικά Συστατικά
  • Ακατέργαστη Πρωτεϊνη 11.5%
  • Λίπος 4%
  • Ακατέργαστη Τέφρα 2.5%
  • Ακατέργαστες Φυτικές Ίνες 0.5%
  • Υγρασία 81.5%
Πρόσθετα

Βιτ. A 1415 IU/kg, Βιτ. D3 220 IU/kg  Fe(E1) 25mg/kg, I(E2) 0.32mg/kg, Cu (E4) 2.9mg/kg:, Mn(E5) 5.0mg/kg, Zn(E6) 41mg/kg. Τεχνολογικά πρόσθετα: Κόμμι κασσίας : 2300 mg/kg. Με συντηρητικά.

Μην ξεχνάτε!

Κάθε γάτα είναι διαφορετική και η ποσότητα παρεχόμενης τροφής είναι πιθανό να αλλάζει με βάση την ηλικία και τον τρόπο ζωής της. Χρησιμοποιήστε την συνιστώμενη δόση σαν οδηγό, παρακολουθείστε το βάρος της και προσαρμόστε ανάλογα τις ποσότητες για τη μικρή μας φίλη. Ταΐστε την δύο φορές την ημέρα, έχοντας πάντα δίπλα της φρέσκο, καθαρό νερό!

-Ηλικία Ενήλικο, Ηλικιωμένο
-Συσκευασία έως 200gr
-Γεύση Κοτόπουλο, Πουλερικά
-Υφή Κομματάκια
-Είδος Συσκευασίας Κονσέρβα
-Τύπος Τροφής Πλήρης
-Χώρα Προέλευσης Ελβετία

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Γάτα, Τροφή Γάτας, Υγρή Τροφή & Κονσέρβες Γάτας