Dr Clauder's Cat Best Selection Sterilised Chicken & Duck No33 85gr

Κωδικός: A71-DC22633085
  • Τιμή:

    2,20 € / τεμάχιο

  • ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
  • Πλήρης υγρή τροφή με κοτόπουλο και πάπια, σε πατέ
  • Κατάλληλη για όλες τις ενήλικες στειρωμένες γάτες

Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας του συγκεκριμένου προϊόντος είναι 8

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 210 700 2580

Με την αγορά συλλέγετε 22 πόντους για επόμενη παραγγελία!


Περιγραφή

Πλήρης υγρή τροφή με κοτόπουλο και πάπια, σε πατέ, για την ενήλικη στειρωμένη γατούλα σας. Η τροφή αυτή περιέχει σπιρουλίνα που βοηθάει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού και του πεπτικού συστήματος, και έχει αντισταμινικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Περιέχει επίσης catnip που ξυπνά την περιέργεια και χαρίζει ευφορία στη γατούλα σας. Έτσι η μικρή μας φίλη απολαμβάνει μια εξαιρετικά γευστική τροφή που υποστηρίζει την υγεία της.

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Το κοτόπουλο είναι ένα άπαχο κρέας που προσφέρει στη γατούλα σας την απαραίτητη πρωτεΐνη που χρειάζεται ο οργανισμός της. Επιπλέον, ενισχύει το μυϊκό της σύστημα και είναι μία πλούσια πηγή Ωμέγα 6 λιπαρών οξέων, που διασφαλίζουν υγιές δέρμα και λαμπερό τρίχωμα. Τέλος, η παρουσία των αμινοξέων και της γλυκοζαμίνης χτίζουν υγιείς αρθρώσεις
  • Η πάπια είναι ένα κρέας πλούσιο σε μονοακόρεστα λιπαρά οξέα, τα οποία βοηθούν στην καλύτερη λειτουργία του καρδιαγγειακού συστήματος της γατούλας σας. Επιπλέον, είναι πλούσια πηγή σιδήρου, φωσφόρου, ψευδάργυρου, χαλκού, σελήνιου και του συμπλέγματος Βιταμινών Β
Σύνθεση

45% κοτόπουλο (καρδιές κοτόπουλου, κρέας κοτόπουλου, συκώτι κοτόπουλου, στομάχια κοτόπουλου, λαιμός κοτόπουλου), 25% πάπια (στομάχι, λαιμοί), 1% μέταλλα, 0,1% catnip, 0,1% χαμομήλι, 0,1% μαϊντανός, 0,1% φύκια (σπιρουλίνα).

Αναλυτικά συστατικά
  • Ακατέργαστη Πρωτεΐνη 10.1%
  • Λίπος 5.2%
  • Ακατέργαστη Τέφρα 2.5%
  • Ακατέργαστες Φυτικές Ίνες 0.5%
  • Υγρασία 80%
Πρόσθετα

Βιταμίνη D3 200 IU, ψευδάργυρος 25 mg, μαγγάνιο 1,4 mg, χαλκός 1 mg, ιώδιο 0,75 mg, ταυρίνη 1.500 mg, DL-μεθειονίνη 20 mg, L-καρνιτίνη 200 mg.

Μην ξεχνάτε!

Κάθε γάτα είναι διαφορετική και η ποσότητα παρεχόμενης τροφής είναι πιθανό να αλλάζει με βάση την ηλικία και τον τρόπο ζωής της. Χρησιμοποιήστε την συνιστώμενη δόση σαν οδηγό, παρακολουθείστε το βάρος της και προσαρμόστε ανάλογα τις ποσότητες για τη μικρή μας φίλη. Ταΐστε την δύο φορές την ημέρα, έχοντας πάντα δίπλα της φρέσκο, καθαρό νερό!

Οδηγίες Μετάβασης

Εάν ταΐζετε τη γατούλα σας για πρώτη φορά με τη συγκεκριμένη τροφούλα συνίσταται να περάσετε από μία μεταβατική περίοδο αλλαγής της τροφής της, διάρκειας 7 έως 10 ημερών. Ξεκινήστε με 25% της νέας τροφής και 75% της παλιάς. Σταδιακά αυξήστε την ποσότητα της καινούργιας τροφής μέχρι να φτάσετε να την ταΐζετε με αυτή εξολοκλήρου.

Δοσολογία
Βάρος Γάτας Συνιστώμενη Ημερήσια Δόση
2-3kg 160-220gr
4-5kg 220-260gr
6-7kg 290-320gr
-Ειδική Διατροφή Χωρίς σιτηρά (Grain free)
-Επιπλέον Χαρακτηριστικά Στειρωμένα (Sterilized)
-Γεύση Πάπια, Συκώτι, Κοτόπουλο
-Χωρίς Σόγια, Σιτάρι, Καλαμπόκι, Πατάτα
-Χώρα Προέλευσης Γερμανία
-Υφή Πατέ/Μους
-Είδος Συσκευασίας Φακελάκι
-Τύπος Τροφής Πλήρης

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Γάτα, Τροφή Γάτας, Υγρή Τροφή & Κονσέρβες Γάτας