-10%

Whiskas Core Σολομός σε Σάλτσα 85gr

Whiskas Core Σολομός σε Σάλτσα 85gr

Κωδικός: A79-443938
  • Αρχική:

    0,79 €

  • Τιμή:

    0,71 € / τεμάχιο

  • ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
  • Πλήρης υγρή τροφή με κομματάκια σολομού σε σάλτσα
  • Κατάλληλη για ενήλικες γάτες

Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας του συγκεκριμένου προϊόντος είναι 12

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 210 700 2580

Με την αγορά συλλέγετε 7 πόντους για επόμενη παραγγελία!


Περιγραφή

Πλήρης υγρή τροφή με κομματάκια σολομού σε σάλτσα, για την ενήλικη γατούλα σας. Η τροφή αυτή παρασκευάζεται από υψηλής ποιότητας συστατικά και διαθέτει την ιδανική ισορροπία βιταμινών και μεταλλικών στοιχείων. Περιέχει ψευδάργυρο για την ενίσχυση υγιούς δέρματος και τριχώματος ενώ δεν περιέχει συντηρητικά και τεχνητά αρώματα. Έτσι προσφέρετε στη μικρή μας φίλη μια τροφή που τη βοηθά να παραμένει υγιής και ευτυχισμένη!

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Ο σολομός είναι μία εξαιρετική πηγή Ωμέγα 3 λιπαρών οξέων, πρωτεϊνών και απαραίτητων βιταμινών, τα οποία διασφαλίζουν την υγιή λειτουργία της καρδιάς της γατούλας σας καθώς και λαμπερό τρίχωμα και υγιές δέρμα
Σύνθεση

Κρέας και ζωικά παράγωγα (32%), ψάρι και παράγωγα ψαριού (εκ των οποίων 4% σολομός ανά κομμάτι*), δημητριακά, παράγωγα φυτικής προέλευσης, μεταλλικά στοιχεία, σάκχαρα

Αναλυτικά Συστατικά
  • Ακατέργαστη Πρωτεΐνη 7.3%
  • Λίπος 4.0%
  • Ακατέργαστη Τέφρα 1.6%
  • Ακατέργαστες Φυτικές Ίνες 0.25%
  • Υγρασία 84.5%
Πρόσθετα

ανά kg: Διατροφικές πρόσθετες ύλες: Βιταμίνη C: 702 mg, Tαυρίνη: 620 mg, Χαλκός (Θειικός χαλκός(II), πενταένυδρος): 1.2 mg, Ιώδιο (Άνυδρο ιωδικό ασβέστιο): 0.22 mg, Σίδηρος (Mονοένυδρος θειικός σίδηρος (ΙΙ)): 11.2 mg, Μαγγάνιο (Ένυδρο θειικό μαγγάνιο): 2.2 mg, Ψευδάργυρος (Ένυδρος θειικός ψευδάργυρος): 16.2 mg / Τεχνολογικές πρόσθετες ύλες: Κόμμι κασσίας: 2148 mg / Αρώματα.

Μην ξεχνάτε!

Κάθε γάτα είναι διαφορετική και η ποσότητα παρεχόμενης τροφής είναι πιθανό να αλλάζει με βάση την ηλικία και τον τρόπο ζωής της. Χρησιμοποιήστε την συνιστώμενη δόση σαν οδηγό, παρακολουθείστε το βάρος της και προσαρμόστε ανάλογα τις ποσότητες για τη μικρή μας φίλη. Ταΐστε τη δύο φορές την ημέρα, έχοντας πάντα δίπλα της φρέσκο, καθαρό νερό!

Οδηγίες Μετάβασης

Εάν ταΐζετε τη γατούλα σας για πρώτη φορά με την τροφή αυτή συνιστάται να περάσετε από μία μεταβατική περίοδο αλλαγής της τροφής της, διάρκειας 7 έως 10 ημερών. Ξεκινήστε με 25% της νέας τροφής και 75% της παλιάς. Σταδιακά αυξήστε την ποσότητα της καινούργιας τροφής μέχρι να φτάσετε να την ταΐζετε με αυτή εξολοκλήρου.

Δοσολογία
Βάρος Γάτας Συνιστώμενη Ημερήσια Δόση
3kg 3 - 3½ φακελάκια
4kg 3½ - 4 φακελάκια
5kg 4 - 4½ φακελάκια

Σημείωση: 1 φακελάκι μπορεί να αντικατασταθεί από 16gr ξηρής τροφής WHISKAS®

-Ηλικία Ενήλικο
-Συσκευασία έως 200gr
-Γεύση Πουλερικά, Σολομός, Ψάρι/Λευκό Ψάρι
-Χώρα Προέλευσης Πολωνία
-Υφή Κομματάκια
-Τύπος Τροφής Πλήρης
-Είδος Συσκευασίας Φακελάκι

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Γάτα, Τροφή Γάτας, Υγρή Τροφή & Κονσέρβες Γάτας