-20%

Friskies Cat Σολομός σε Σάλτσα 26x85gr

Friskies Cat Σολομός σε Σάλτσα 26x85gr

Κωδικός: A9-12399817
  • Αρχική:

    17,38 €

  • Τιμή:

    13,90 €

  • ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΕ 1-2 ημερες
  • Πλήρης υγρή τροφή με σολομό σε κομματάκια με σάλτσα
  • Κατάλληλη για όλες τις ενήλικες γάτες

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 210 700 2580

Με την αγορά συλλέγετε 139 πόντους για επόμενη παραγγελία!


Περιγραφή

Πλήρης υγρή τροφή με σολομό σε κομματάκια με σάλτσα, για την ενήλικη γατούλα σας. Η τροφή αυτή είναι ειδικά σχεδιασμένη για να καλύψει όλες τις ανάγκες της μικρής μας φίλης. Οι γάτες είναι εξερευνητές από τη φύση τους, αντιλαμβάνονται τα πάντα στο περιβάλλον τους. Αυτό είναι που τις κάνει τόσο γοητευτικά και ενεργά μέλη της οικογένειας. Γι' αυτό η νόστιμη αυτή συνταγή, δημιουργήθηκε προσεκτικά, ώστε να είναι ισορροπημένη για να θρέφει το αστείρευτο ενδιαφέρον του εξερευνητή σας για τον κόσμο, προσφέροντάς του εξαιρετικής ποιότητας γεύμα με υψηλή διατροφική αξία! 

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Ο σολομός είναι μία εξαιρετική πηγή Ωμέγα 3 λιπαρών οξέων, πρωτεϊνών και απαραίτητων βιταμινών, τα οποία διασφαλίζουν την υγιή λειτουργία της καρδιάς της γατούλας σας καθώς και λαμπερό τρίχωμα και υγιές δέρμα
Σύνθεση

Κρέας και ζωικά παράγωγα, δημητριακά, ψάρι και παράγωγα ψαριού (εκ των οποίων σολομός 4%), ανόργανα άλατα, σάκχαρα.

Αναλυτικά Συστατικά
  • Ακατέργαστη Πρωτεΐνη 6.5%
  • Λίπος 2.5%
  • Ακατέργαστη Τέφρα 2.1%
  • Ακατέργαστες Φυτικές Ίνες 0.07%
  • Υγρασία 84.0%
Πρόσθετα

Διατροφικά πρόσθετα: IU/kg: Βιταμίνη Α: 570; Βιταμίνη D3: 87;  mg/kg: Ταυρίνη: 358, Μονοένυδρος θειικός σίδηρος: (Fe: 6.5), Άνυδρο ιωδικό ασβέστιο: (I: 0.16), Πενταένυδρος θειικός χαλκός: (Cu: 0.57), Μονοένυδρο θειικό μαγγάνιο: (Mn: 1.2), Μονοένυδρος θειικός ψευδάργυρος: (Zn: 11). Αρωματικές Ύλες.

Μην ξεχνάτε!

Κάθε γάτα είναι διαφορετική και η ποσότητα παρεχόμενης τροφής είναι πιθανό να αλλάζει με βάση την ηλικία και τον τρόπο ζωής της. Χρησιμοποιήστε τη συνιστώμενη δόση σαν οδηγό, παρακολουθείστε το βάρος της και προσαρμόστε ανάλογα τις ποσότητες. Ταΐστε τη δύο φορές την ημέρα, έχοντας πάντα δίπλα της φρέσκο, καθαρό νερό.

Οδηγίες Μετάβασης

Εάν ταΐζετε τη γατούλα σας για πρώτη φορά με τη συγκεκριμένη τροφή συνιστάται να περάσετε από μία μεταβατική περίοδο αλλαγής της τροφής της, διάρκειας 7 έως 10 ημερών. Ξεκινήστε με 25% της νέας τροφής και 75% της παλιάς. Σταδιακά αυξήστε την ποσότητα της καινούργιας τροφής μέχρι να φτάσετε να την ταΐζετε με αυτή εξολοκλήρου.

Δοσολογία

Για μια μέση ενήλικη γάτα (4kg), σερβίρετε 315g την ημέρα σε 2 γεύματα σε θερμοκρασία δωματίου.

-Ηλικία Ηλικιωμένο, Ενήλικο
-Συσκευασία 1200gr και άνω
-Γεύση Πουλερικά, Σολομός, Ψάρι/Λευκό Ψάρι
-Χώρα Προέλευσης Ελβετία
-Υφή Κομματάκια
-Τύπος Τροφής Πλήρης
-Είδος Συσκευασίας Φακελάκι

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Γάτα, Τροφή Γάτας, Υγρή Τροφή & Κονσέρβες Γάτας