Sheba Θαλασσινά σε Σάλτσα 4x85g

Κωδικός: A79-443619
  • Τιμή:

    2,99 € / τεμάχιο

  • ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
  • Συσκευασία που περιλαμβάνει 4 φακελάκια πλήρους υγρής τροφής: Σολομό, Τόνο, Μπακαλιάρο και Ψάρια Ωκεανού, σε σάλτσα
  • Κατάλληλη για ενήλικες γάτες

Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας του συγκεκριμένου προϊόντος είναι 6

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 210 700 2580

Με την αγορά συλλέγετε 29 πόντους για επόμενη παραγγελία!


Συσκευασία με 4 φακελάκια πλήρους υγρής τροφής, με κομματάκια θαλασσινών σε σάλτσα, για ενήλικες γάτες. Παρασκευάζονται με φυσικά συστατικά, βιταμίνες και ανόργανες ουσίες. Γαρνίρονται με θρεπτικά λαχανικά και λιναρέλαιο. Δεν περιέχουν τεχνητά αρώματα, χρωστικές και συντηρητικά. Η συσκευασία περιέχει: 1 x Σολομό, 1 x Τόνο, 1 x Μπακαλιάρο, 1 x Ψάρια Ωκεανού.

Χαρακτηριστικά

  • Τέλεια σχεδιασμένα γεύματα με υψηλής ποιότητας φυσικά συστατικά, βιταμίνες και ανόργανες ουσίες. Αυτές οι συνταγές δίχως σιτηρά θα ενθουσιάσουν τη γάτα σας με τα καλύτερα προϊόντα της φύσης
  • Γαρνιρισμένα με θρεπτικά λαχανικά και λιναρέλαιο
  • Τα κομματάκια κρέατος είναι ήπια μαγειρεμένα για να διατηρούν τη νόστιμη γεύση και την ποιότητα των προσεκτικά επιλεγμένων συστατικών μας
  • Η νόστιμη αυθεντική γεύση επιτυγχάνεται χωρίς τεχνητά αρώματα, χρωστικές και συντηρητικά
  • Συσκευασία: 4 x 85g
  • Κατάλληλη για ενήλικες γάτες 
Σύνθεση

Σολομός

Κρέας και ζωικά παράγωγα (94% φυσικά*), ψάρι και παράγωγα ψαριού* (εκ των οποίων σολομός 4% ανά κομμάτι**), παράγωγα φυτικής προέλευσης*, λαχανικά* (εκ των οποίων μιξ αποξηραμένης κολοκύθας και παστινάκης 1%, που ισοδυναμεί με μιξ κολοκύθας και παστινάκης 5.7%), μεταλλικά στοιχεία, μαγιά*, σάκχαρα. *Φυσικά συστατικά. **Το κομμάτι συνήθως αντιπροσωπεύει το 43% του προϊόντος.

Ψάρια Ωκεανού

Κρέας και ζωικά παράγωγα (94% φυσικά*), ψάρι και παράγωγα ψαριού* (εκ των οποίων ψάρι του ωκεανού 4% ανά κομμάτι**), παράγωγα φυτικής προέλευσης*, λαχανικά* (εκ των οποίων αποξηραμένες τομάτες 0.7%, που ισοδυναμεί με τομάτες 9.1%), μεταλλικά στοιχεία, μαγιά*, έλαια και λίπη* (εκ των οποίων λινέλαιο 0.2%), σάκχαρα. *Φυσικά συστατικά. **Το κομμάτι συνήθως αντιπροσωπεύει το 43% του προϊόντος.


Τόνος

Κρέας και ζωικά παράγωγα (94% φυσικά*), ψάρι και παράγωγα ψαριού* (εκ των οποίων τόνος 4% ανά κομμάτι**), παράγωγα φυτικής προέλευσης*, λαχανικά* (εκ των οποίων μιξ αποξηραμένων αρακά και καρότων 1%, που ισοδυναμεί με μιξ αρακά και καρότων 5.6%), μεταλλικά στοιχεία, μαγιά*, έλαια και λίπη* (εκ των οποίων λινέλαιο 0.2%), σάκχαρα. *Φυσικά συστατικά. **Το κομμάτι συνήθως αντιπροσωπεύει το 43% του προϊόντος.


Μπακαλιάρος

Κρέας και ζωικά παράγωγα (94% φυσικά*), ψάρι και παράγωγα ψαριού* (εκ των οποίων μπακαλιάρος 4% ανά κομμάτι**), παράγωγα φυτικής προέλευσης*, λαχανικά* (εκ των οποίων μιξ αποξηραμένων καρότων και αρακά 1%, που ισοδυναμεί με μιξ καρότων και αρακά 5.6%), μεταλλικά στοιχεία, μαγιά*, σάκχαρα. *Φυσικά συστατικά. **Το κομμάτι συνήθως αντιπροσωπεύει το 43% του προϊόντος.

Αναλυτικά Συστατικά
  • Ακατέργαστη Πρωτεΐνη 8.5%
  • Ολικές Λιπαρές Ουσίες 4.6%
  • Ακατέργαστη Τέφρα 1.9%
  • Ακατέργαστες Φυτικές Ίνες 0.20%
  • Υγρασία 82.0%
Πρόσθετα

Διατροφικές πρόσθετες ύλες: Βιταμίνη D₃: 213 IU (Οι ποικιλίες σολομού και τόνου δεν περιέχουν πρόσθετη βιταμίνη D₃), Tαυρίνη: 572 mg, Χαλκός (Θειικός χαλκός(II), πενταένυδρος): 1.3 mg, Ιώδιο (Άνυδρο ιωδικό ασβέστιο): 0.34 mg, Σίδηρος (Mονοένυδρος θειικός σίδηρος (ΙΙ)): 17.0 mg, Μαγγάνιο (Ένυδρο θειικό μαγγάνιο): 3.4 mg, Ψευδάργυρος (Ένυδρος θειικός ψευδάργυρος): 16.0 mg.

Μην ξεχνάτε!

Κάθε γάτα είναι διαφορετική και η ποσότητα παρεχόμενης τροφής είναι πιθανό να αλλάζει με βάση την ηλικία και τον τρόπο ζωής της. Χρησιμοποιήστε την συνιστώμενη δόση σαν οδηγό, παρακολουθείστε το βάρος της και προσαρμόστε ανάλογα τις ποσότητες για τη μικρή μας φίλη. Ταΐστε τη δύο φορές την ημέρα, έχοντας πάντα δίπλα της φρέσκο, καθαρό νερό!

Οδηγίες Μετάβασης

Εάν ταΐζετε τη γατούλα σας για πρώτη φορά με την τροφή αυτή συνιστάται να περάσετε από μία μεταβατική περίοδο αλλαγής της τροφής της, διάρκειας 7 έως 10 ημερών. Ξεκινήστε με 25% της νέας τροφής και 75% της παλιάς. Σταδιακά αυξήστε την ποσότητα της καινούργιας τροφής μέχρι να φτάσετε να την ταΐζετε με αυτή εξολοκλήρου.

Δοσολογία
Βάρος Γάτας Συνιστώμενη Ημερήσια Δόση
3kg 2½ -3 φακελάκια
4kg 3 -3½ φακελάκια
5kg 3½ - 4 φακελάκια

1 φακελάκι μπορεί να αντικατασταθεί από 17 - 20g ξηρής τροφής.

-Ηλικία Ενήλικο
-Συσκευασία 201 έως 400gr
-Γεύση Μπακαλιάρος, Ψάρι/Λευκό Ψάρι, Πουλερικά, Σολομός, Τόνος
-Χώρα Προέλευσης Λιθουανία
-Υφή Κομματάκια
-Τύπος Τροφής Πλήρης
-Είδος Συσκευασίας Φακελάκι

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Γάτα, Τροφή Γάτας, Υγρή Τροφή & Κονσέρβες Γάτας