-20%

Felix Deliciously Sliced Ποικιλία Εξοχής σε Ζελέ 4x80gr

Felix Deliciously Sliced Ποικιλία Εξοχής σε Ζελέ 4x80gr

Κωδικός: A9-12493209
  • Αρχική:

    3,12 €

  • Τιμή:

    2,50 €

  • ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
  • Συσκευασία με 2 Φακελάκια Βοδινό σε Ζελέ και 2 Φακελάκια Κοτόπουλο σε Ζελέ
  • Κατάλληλη για όλες τις ενήλικες γάτες

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 210 700 2580

Με την αγορά συλλέγετε 25 πόντους για επόμενη παραγγελία!


Περιγραφή

Πλήρης υγρή τροφή με κομματάκια βοδινού και κοτόπουλου σε ζελέ για την ενήλικη γατούλα σας. Περιέχει τέλεια μαγειρεμένες στον ατμό φέτες με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες που καλύπτονται από ένα γευστικό ζελέ που θα λατρέψει η γάτα σας! Έχουν υπέροχη όψη, μυρωδιά και γεύση και μοιάζουν σαν το φαγητό που έχετε μαγειρέψει εσείς! Κάθε συνταγή μαγειρεύεται χρησιμοποιώντας μια διαδικασία στον ατμό, η οποία αξιοποιεί το πλήρες δυναμικό των συστατικών και ξεκλειδώνει τις αλμυρές γεύσεις τους. Οι μοναδικές τρυφερές φέτες σερβίρονται σε ένα ακαταμάχητα νόστιμο ζελέ. 

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Το βοδινό, όπως όλα τα κρέατα βοηθάει στην υγεία της καρδιάς, στην καλύτερη όραση και σε ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα. Επιπλέον είναι εύκολο για τη γατούλα σας να το χωνέψει και ταυτόχρονα της προσφέρει την απαραίτητη ποσότητα πρωτεΐνης που χρειάζεται ο οργανισμός της
  • Το κοτόπουλο είναι ένα άπαχο κρέας που προσφέρει στο γατάκι σας την απαραίτητη πρωτεΐνη που χρειάζεται ο οργανισμός του. Επιπλέον, ενισχύει το μυϊκό του σύστημα και είναι μία πλούσια πηγή Ωμέγα 6 λιπαρών οξέων, που διασφαλίζουν υγιές δέρμα και λαμπερό τρίχωμα. Τέλος, η παρουσία των αμινοξέων και της γλυκοζαμίνης χτίζουν υγιείς αρθρώσεις
Σύνθεση

Βοδινό

Κρέας και ζωικά παράγωγα (27% εκ των οποίων βοδινό 14% σε κομματάκια*), Ψάρι και παράγωγα ψαριών, Αυγά και παράγωγα αυγών, Ανόργανα άλατα, Ζύμες, Σάκχαρα. *Τα κομματάκια αντιπροσωπεύουν το 40% του προϊόντος.

Κοτόπουλο

Κρέας και ζωικά παράγωγα (27% εκ των οποίων 14% κοτόπουλο σε κομματάκια*), Ψάρι και παράγωγα ψαριών, Αυγά και παράγωγα αυγών, Ανόργανα άλατα, Ζύμες, Σάκχαρα.*Τα κομματάκια αντιπροσωπεύουν το 40% του προϊόντος.

Αναλυτικά Συστατικά
  • Ακατέργαστη Πρωτεΐνη 9.5%
  • Λίπος 3.4%
  • Ακατέργαστη Τέφρα 2.5%
  • Ακατέργαστες Φυτικές Ίνες 0.05%
  • Υγρασία 83.0%
  • Ωμέγα-6 λιπαρά οξέα: 0.5%
Πρόσθετα

IIU/kg: Βιταμίνη Α: 900; Βιταμίνη D3: 137; Βιταμίνη Ε: 20; mg/kg: Μονοένυδρος θειικός σίδηρος: (Fe: 10,3); Άνυδρο ιωδικό ασβέστιο: (I: 0,25); Πενταένυδρος θειικός χαλκός: (Cu: 0,90); Μονοένυδρο θειικό μαγγάνιο: (Mn: 2,0); Μονοένυδρος θειικός ψευδάργυρος: (Zn: 18,3); Ταυρίνη: 566. Τεχνολογικά πρόσθετα: mg/kg: Κόμμι κασσίας : 2550; Αρωματικές ύλες.

Μην ξεχνάτε!

Κάθε γάτα είναι διαφορετική και η ποσότητα παρεχόμενης τροφής είναι πιθανό να αλλάζει με βάση την ηλικία και τον τρόπο ζωής της. Χρησιμοποιήστε την συνιστώμενη δόση σαν οδηγό, παρακολουθείστε το βάρος της και προσαρμόστε ανάλογα τις ποσότητες για τη μικρή μας φίλη. Ταΐστε την δύο φορές την ημέρα, έχοντας πάντα δίπλα της φρέσκο, καθαρό νερό!

Δοσολογία

Για μια ενήλικη γάτα μέσου βάρους (4kg), προσφέρετε 3 έως 4 φακελάκια την ημέρα σε 2 τουλάχιστον ξεχωριστά γεύματα.
Οι συνιστώμενες ημερήσιες ποσότητες έχουν υπολογισθεί με βάση γάτες με μέτρια δραστηριότητα σε συνηθισμένες θερμοκρασίες περιβάλλοντος. Οι εξατομικευμένες ανάγκες ποικίλλουν και η διατροφή θα πρέπει να προσαρμόζεται έτσι ώστε η γάτα σας να διατηρεί υγιές σωματικό βάρος χωρίς εναπόθεση λίπους.
Σερβίρετε σε θερμοκρασία δωματίου.

-Ηλικία Ηλικιωμένο, Ενήλικο
-Συσκευασία 201 έως 400gr
-Γεύση Βοδινό, Κοτόπουλο, Ψάρι/Λευκό Ψάρι, Πουλερικά
-Χωρίς Καλαμπόκι, Πατάτα, Σιτάρι, Σόγια
-Χώρα Προέλευσης Ελβετία
-Υφή Κομματάκια, Ζελέ
-Τύπος Τροφής Πλήρης
-Είδος Συσκευασίας Φακελάκι

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Γάτα, Τροφή Γάτας, Υγρή Τροφή & Κονσέρβες Γάτας