Piper Platinum Pure Adult Γαλοπούλα & Πατάτα Pouch 150gr

Κωδικός: A5-D74205
  • Τιμή:

    2,20 € / τεμάχιο

  • ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
  • Υγρή μονοπρωτεϊνική τροφή, με γαλοπούλα και πατάτα, σε κομμματάκια
  • Κατάλληλη για ενήλικους σκύλους όλων των φυλών

Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας του συγκεκριμένου προϊόντος είναι 5

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 210 700 2580

Με την αγορά συλλέγετε 22 πόντους για επόμενη παραγγελία!


Περιγραφή

Πλήρης μονοπρωτεϊνική τροφή, χωρίς σιτηρά, με γαλοπούλα και πατάτα σε κομματάκια. Η τροφούλα αυτή είναι ειδικά σχεδιασμένη για το ενήλικο σκυλάκι σας, ανεξαρτήτως φυλής. Παρασκευάζεται από μια πηγή πρωτεΐνης, που σημαίνει πως σκυλάκια με τροφικές δυσκολίες ή σκυλάκια που κάνουν εξειδικευμένη δίαιτα σε περιπτώσεις ανεπιθύμητης αντίδρασης σε συγκεκριμένα φαγητά μπορούν να την καταναλώσουν άφοβα. Η γαλοπούλα είναι ιδιαίτερα εύπεπτη και είναι πλούσια πηγή σημαντικών αμινοξέων όπως λυσίνης και τρυπτοφάνης, ενώ τα Ω3 και Ω6 λιπαρά οξέα που περιέχονται στο λίπος της συμβάλλουν στην υγεία του δέρματος και του τριχώματος. Η πατάτα εκτός από πηγή υδατανθράκων καλής ποιότητας, διεγείρει τις μεταβολικές λειτουργίες του γαστρεντερικού σωλήνα και βελτιώνει την εντερική διέλευση.

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Η γαλοπούλα είναι ένα στεγνό λευκό κρέας που βοηθάει το μικρό μας φίλο να χτίσει έναν υγιή μυϊκό ιστό. Επιπλέον είναι μία ιδιαίτερα εύπεπτη πηγή ζωικής πρωτεΐνης η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σκυλάκια με τροφική ευαισθησία και αλλεργίες
  • Η πατάτα είναι η πιο εύπεπτη πηγή υδατανθράκων ως εναλλακτική λύση στα δημητριακά. ∆ιευκολύνει τη λειτουργία του παγκρέατος κατά την πέψη, βελτιώνει σημαντικά τη γευστικότητα κι έχει υψηλή ενεργειακή αξία
Συστατικά

Γαλοπούλα 58% (κρέας, καρδιές, συκώτι), ζωμός γαλοπούλας, πατάτες 7%, μέταλλα

Αναλυτικά Συστατικά
  • Ακατέργαστη Πρωτεϊνη (10%)
  • Λίπος (7%)
Μην ξεχνάτε!

Κάθε σκύλος είναι διαφορετικός και η ποσότητα παρεχόμενης τροφής είναι πιθανό να αλλάζει με βάση την ηλικία και τον τρόπο ζωής του. Χρησιμοποιήστε την συνιστώμενη δόση σαν οδηγό, παρακολουθείστε το βάρος του και προσαρμόστε ανάλογα τις ποσότητες για τον μικρό μας φίλο. Ταΐστε τον δύο φορές την ημέρα, έχοντας πάντα δίπλα του φρέσκο, καθαρό νερό!

Οδηγίες Μετάβασης

Εάν ταΐζετε το σκυλάκι σας για πρώτη φορά με τη συγκεκριμένη τροφούλα συνίσταται να περάσετε από μία μεταβατική περίοδο αλλαγής της τροφής του, διάρκειας 7 έως 10 ημερών. Ξεκινήστε με 25% της νέας τροφής και 75% της παλιάς. Σταδιακά αυξήστε την ποσότητα της καινούργιας τροφής μέχρι να φτάσετε να τον ταΐζετε με αυτή εξολοκλήρου.

Δοσολογία
Βάρος Σκύλου Συνιστώμενη Δόση
(σε gr)
5kg 400
10kg 600
20kg 1200
30kg 1600
-Μέγεθος Σκύλου Μεσαία φυλή, Μεγαλόσωμη φυλή, Μικρόσωμη φυλή
-Ηλικία Ενήλικο
-Ειδική Διατροφή Χωρίς σιτηρά (Grain free), Μονοπρωτεϊνική (Limited diet)
-Συσκευασία έως 200gr
-Γεύση Γαλοπούλα, Συκώτι
-Χωρίς Καλαμπόκι, Σιτάρι, Σόγια
-Χώρα Προέλευσης Πολωνία
-Υφή Κομματάκια
-Είδος Συσκευασίας Φακελάκι
-Τύπος Τροφής Πλήρης

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Σκύλος, Τροφή Σκύλου, Υγρή Τροφή & Κονσέρβες Σκύλου