Piper Platinum Pure Adult Αρνί Pouch 150gr

Κωδικός: A5-D74209
  • Τιμή:

    2,20 € / τεμάχιο

  • ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
  • Υγρή μονοπρωτεϊνική τροφή, με αρνί, σε κομμματάκια
  • Κατάλληλη για ενήλικους σκύλους όλων των φυλών

Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας του συγκεκριμένου προϊόντος είναι 5

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 210 700 2580

Με την αγορά συλλέγετε 22 πόντους για επόμενη παραγγελία!


Περιγραφή

Πλήρης μονοπρωτεϊνική τροφή, χωρίς σιτηρά, με αρνί, σε κομματάκια, για το ενήλικο σκυλάκι σας, ανεξαρτήτως φυλής. Παρασκευάζεται από μια πηγή πρωτεΐνης, που σημαίνει πως σκυλάκια με τροφικές δυσκολίες ή σκυλάκια που κάνουν εξειδικευμένη δίαιτα σε περιπτώσεις ανεπιθύμητης αντίδρασης σε συγκεκριμένα φαγητά μπορούν να την καταναλώσουν άφοβα. Η τροφή αυτή αποτελεί πολύτιμη πηγή λευκίνης και λυσίνης και δύο σημαντικών αμινοξέων, μεθειονίνης και κυστίνης, επομένως δεν χρειάζεται να συμπληρωθεί η έλλειψη αυτών των αμινοξέων χρησιμοποιώντας προϊόντα δημητριακών. Χαρακτηρίζεται με υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά οξέα από τις ομάδες Ω-3 και Ω-6. Το αρνί είναι επίσης μια πηγή βιταμίνης Β12, ένα συστατικό σημαντικό σε μεταβολικούς όρους και νιασίνη. Επιπλέον είναι καλή πηγή ψευδαργύρου, ένα μεταλλικό συστατικό που παίζει σημαντικό ρόλο στη ρύθμιση των λειτουργιών του δέρματος. 

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Το αρνί είναι πλούσιο σε σημαντικά αμινοξέα και είναι μία πολύ καλή πηγή λίπους, η οποία βοηθάει στη διατήρηση της ενέργειας. Επιπλέον, περιέχει βιταμίνες και μέταλλα που υποστηρίζουν την ανάπτυξη των μυών και την υγεία του δέρματος και του τριχώματος. Τέλος, μπορεί να αποτελέσει καλύτερη επιλογή ζωικής πρωτεΐνης για σκυλάκια με διατροφικές ευαισθησίες, αφού είναι πιο "ελαφρύ" από το κοτόπουλο ή το μοσχάρι
Συστατικά

Αρνί 65% (πνεύμονες, συκώτι, στομάχια, οισοφάγος), ζωμός αρνιού, ανθρακικό ασβέστιο, χλωριούχο κάλιο, τριπολυφωσφορικό νάτριο

Αναλυτικά Συστατικά
  • Ακατέργαστη Πρωτεϊνη (10%)
  • Λίπος (6%)
Μην ξεχνάτε!

Κάθε σκύλος είναι διαφορετικός και η ποσότητα παρεχόμενης τροφής είναι πιθανό να αλλάζει με βάση την ηλικία και τον τρόπο ζωής του. Χρησιμοποιήστε την συνιστώμενη δόση σαν οδηγό, παρακολουθείστε το βάρος του και προσαρμόστε ανάλογα τις ποσότητες για τον μικρό μας φίλο. Ταΐστε τον δύο φορές την ημέρα, έχοντας πάντα δίπλα του φρέσκο, καθαρό νερό!

Οδηγίες Μετάβασης

Εάν ταΐζετε το σκυλάκι σας για πρώτη φορά με τη συγκεκριμένη τροφούλα συνίσταται να περάσετε από μία μεταβατική περίοδο αλλαγής της τροφής του, διάρκειας 7 έως 10 ημερών. Ξεκινήστε με 25% της νέας τροφής και 75% της παλιάς. Σταδιακά αυξήστε την ποσότητα της καινούργιας τροφής μέχρι να φτάσετε να τον ταΐζετε με αυτή εξολοκλήρου.

Δοσολογία
Βάρος Σκύλου Συνιστώμενη Δόση
(σε gr)
5kg 400
10kg 600
20kg 1200
30kg 1600
-Μέγεθος Σκύλου Μεσαία φυλή, Μεγαλόσωμη φυλή, Μικρόσωμη φυλή
-Ηλικία Ενήλικο
-Ειδική Διατροφή Μονοπρωτεϊνική (Limited diet), Χωρίς σιτηρά (Grain free)
-Συσκευασία έως 200gr
-Γεύση Αρνί, Συκώτι
-Χωρίς Πατάτα, Καλαμπόκι, Σιτάρι, Σόγια
-Χώρα Προέλευσης Πολωνία
-Υφή Κομματάκια
-Είδος Συσκευασίας Φακελάκι
-Τύπος Τροφής Πλήρης

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Σκύλος, Τροφή Σκύλου, Υγρή Τροφή & Κονσέρβες Σκύλου