Yora Dog Wet 390gr

Κωδικός: A31-YRD761
  • Τιμή:

    3,95 € / τεμάχιο

  • ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
  • Πλήρης υποαλλεργική υγρή τροφή με πρωτεΐνη εντόμων σε πατέ
  • Κατάλληλη για όλους τους ενήλικους σκύλους

Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας του συγκεκριμένου προϊόντος είναι 6

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 210 700 2580

Με την αγορά συλλέγετε 39 πόντους για επόμενη παραγγελία!


Περιγραφή

Πλήρης υποαλλεργική υγρή τροφή με πρωτεΐνη εντόμων σε πατέ, για το ενήλικο σκυλάκι σας. Η τροφή αυτή ενδείκνυται απολύτως ως υποαλλεργική δίαιτα, για την ελαχιστοποίηση της διατροφικής δυσανεξίας. Περιέχει πρωτεΐνη εντόμων φιλική προς τον πλανήτη, καθώς και καρότα που είναι πλούσια σε αδιάλυτες ίνες οι οποίες προάγουν την καλή κινητικότητα του εντέρου και βοηθούν στον έλεγχο των τριχοβεζωάριων. Είναι εξαιρετικά εύπεπτη και γευστική, και ο μικρός μας φίλος θα τη λατρέψει.

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Τα έντομα είναι πολύ πλούσια σε πρωτεΐνη καλής ποιότητας, καθώς περιέχουν όλη την ποικιλία αμινοξέων που χρειάζεται ο οργανισμός. Επίσης είναι πλούσια σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία όπως σίδηρο, μαγνήσιο, μαγγάνιο, σελήνιο και ψευδάργυρο. Επιπλέον, έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε λίπος, ενώ προσφέρουν υγιεινά ακόρεστα και πολυακόρεστα λιπαρά. Τέλος, η κατανάλωση εντόμων θεωρείται μια πιο βιώσιμη πρακτική, φιλική προς το περιβάλλον, καθώς για την εκτροφή τους χρειάζεται ελάχιστη τροφή και πολύ λιγότερος χώρος σε σχέση με τα ζώα
  • Τα καρότα είναι ένα από τα καλύτερα λαχανικά για το σκυλάκι σας αφού είναι μία πλούσια πηγή φυτικών ινών, βιταμινών και καλίου, που με τις ελάχιστες θερμίδες τους το βοηθούν να νιώθει πιο γρήγορα χορτάτο χωρίς να παχαίνει, λαμβάνοντας ταυτόχρονα απαραίτητες θρεπτικές ουσίες
Χρήσιμες Πληροφορίες

Οι νύμφες της YORA διατρέφονται με τα υπολείμματα λαχανικών που σε άλλη περίπτωση δεν θα καταναλώνονταν και χρειάζονται ένα μικρό μέρος του νερού, της καλλιεργήσιμης γης και της ενέργειας που απαιτεί η παραδοσιακή κτηνοτροφία. Εκτρέφονται σε ένα περιβάλλον που μιμείται απόλυτα το φυσικό τους βιότοπο.
Γι’ αυτό το λόγο οι vegan και οι vegetarian ιδιοκτήτες κατοικιδίων επιλέγουν τη YORA σαν μια πιο υγιεινή και φυσική εναλλακτική λύση από τις φυτικές τροφές κατοικιδίων.

Αν διατρέφετε έναν μεσαίου μεγέθους σκύλο καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής του με Yora και όχι με μια συμβατική τροφή, μειώνετε τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα κατά 8.8 τόνους. Αυτό ισοδυναμεί με τον μέσο όρο εκπομπών που εκλύονται από ένα αυτοκίνητο που κινείται με πετρέλαιο και διανύει 284.504 χλμ - όσο δηλαδή είναι η περίμετρος του Ισημερινού!

Σύνθεση

Φρεσκοπαρασκευασμένα έντομα 58%, φυτικό ζωμό, καρότο 6%, πατάτα 6%, πρωτεΐνη μπιζελιού, μαγιά μπύρας 1,5%, μέταλλα 0,2%, πρεβιοτικό MOS (ζύμες 0,09%), πρεβιοτικό FOS (άλευρο κιχωρίου 0,09%).

Αναλυτικά συστατικά
  • Ακατέργαστη Πρωτεΐνη 10.0%
  • Λίπος 5.0%
  • Ακατέργαστη Τέφρα 2.0%
  • Ακατέργαστες Φυτικές Ίνες 2.0%
  • Υγρασία 74.0%
Πρόσθετα

Βιταμίνη Α 3.300 IU, Βιταμίνη D3 275 IU, Ψευδάργυρος (ως Μονοένυδρος Θειικός Ψευδάργυρος) 27,5 mg, Σίδηρος (ως Μονοένυδρος Θειικός Σίδηρος (II)) 13,2 mg, Μαγγάνιο (ως Μονοένυδρο Θειικό Μαγγάνιο) 2,2 mg, Χαλκός (ως Μονοένυδρος Θειικός Χαλκός) πενταένυδρο) 1,3 mg.

Θερμίδες

Μεταβολιστέα ενέργεια ανά 100g: 102.6kcal

Μην ξεχνάτε!

Κάθε σκύλος είναι διαφορετικός και η ποσότητα παρεχόμενης τροφής είναι πιθανό να αλλάζει με βάση την ηλικία και τον τρόπο ζωής του. Χρησιμοποιήστε την συνιστώμενη δόση σαν οδηγό, παρακολουθείστε το βάρος του και προσαρμόστε ανάλογα τις ποσότητες για τον μικρό μας φίλο. Ταΐστε τον δύο φορές την ημέρα, έχοντας πάντα δίπλα του φρέσκο, καθαρό νερό!

Οδηγίες Μετάβασης

Εάν ταΐζετε το σκυλάκι σας για πρώτη φορά με τη συγκεκριμένη τροφούλα συνίσταται να περάσετε από μία μεταβατική περίοδο αλλαγής της τροφής του, διάρκειας 7 έως 10 ημερών. Ξεκινήστε με 25% της νέας τροφής και 75% της παλιάς. Σταδιακά αυξήστε την ποσότητα της καινούργιας τροφής μέχρι να φτάσετε να τον ταΐζετε με αυτή εξολοκλήρου.

Δοσολογία
Βάρος Σκύλου Συνιστώμενη Ημερήσια Δόση (σε χάρτινες συσκευασίες)
1-10kg έως 1/3
10-20kg 1/3 - 2 1/4
20-30kg 2 1/4 - 3
30-40kg 3 - 3 2/3
40-50kg 3 2/3 - 4 1/3
50-60kg + 4 1/3 - 5
-Μέγεθος Σκύλου Μεγαλόσωμη φυλή, Μεσαία φυλή, Μικρόσωμη φυλή
-Ηλικία Ενήλικο
-Ειδική Διατροφή Υποαλλεργική (Sensitive/Hypoallergenic), Χωρίς κρέας (Vegie)
-Συσκευασία 201 έως 400gr
-Γεύση Έντομα
-Χωρίς Σόγια, Σιτάρι, Καλαμπόκι
-Χώρα Προέλευσης Αγγλία
-Υφή Πατέ/Μους
-Είδος Συσκευασίας Χάρτινη συσκευασία
-Τύπος Τροφής Πλήρης

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Σκύλος, Τροφή Σκύλου, Υγρή Τροφή & Κονσέρβες Σκύλου