Cesar Κοτόπουλο 150gr

Κωδικός: A79-360002
  • Τιμή:

    1,69 €

  • ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
  • Πλήρης υγρή τροφή με κοτόπουλο σε πατέ
  • Κατάλληλη για ενήλικους σκύλους όλων των φυλών

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 210 700 2580

Με την αγορά συλλέγετε 16 πόντους για επόμενη παραγγελία!


Περιγραφή

Πλήρης υγρή τροφή με κοτόπουλο, σε πατέ, για το ενήλικο σκυλάκι σας. Η τροφή αυτή περιέχει υψηλής ποιότητας συστατικά, βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία, όλα ήπια μαγειρεμένα για υπέροχη φυσική γεύση και θρεπτικότητα. Δεν περιέχει τεχνητές χρωστικές, τεχνητά αρώματα, ή ζάχαρη.

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Το κοτόπουλο είναι ένα άπαχο κρέας που προσφέρει στο σκυλάκι σας την απαραίτητη πρωτεΐνη που χρειάζεται ο οργανισμός του. Επιπλέον, ενισχύει το μυϊκό του σύστημα και είναι μία πλούσια πηγή Ωμέγα 6 λιπαρών οξέων, που διασφαλίζουν υγιές δέρμα και λαμπερό τρίχωμα. Τέλος, η παρουσία των αμινοξέων και της γλυκοζαμίνης χτίζουν υγιείς αρθρώσεις
Σύνθεση

κρέας και ζωικά παράγωγα (60%, εκ των οποίων κοτόπουλο 4%), δημητριακά, μεταλλικά στοιχεία, παράγωγα φυτικής προέλευσης, εκχυλίσματα φυτικών πρωτεϊνών.

Αναλυτικά Συστατικά
  • Ακατέργαστη Πρωτεΐνη 10.0%
  • Λίπος 5.0%
  • Ακατέργαστες Φυτικές Ίνες 0.4%
  • Ακατέργαστη Τέφρα 2.0%
  • Υγρασία 81.0%
Πρόσθετα

Βιταμίνη D₃: 150 IU, Ιωδικό ασβέστιο άνυδρο: 0.39 mg, Θειικός χαλκός πενταένυδρος: 4.1 mg, Θειικός σίδηρος μονοένυδρος: 10 mg, Θειικό μαγγάνιο μονοένυδρο: 5.6 mg, Θειικός ψευδάργυρος μονοένυδρος: 44.5 mg / Τεχνολογικές πρόσθετες ύλες: Κόμμι κασσίας: 2000 mg, Νιτρώδες νάτριο: 12.6 mg.

Μην ξεχνάτε!

Κάθε σκύλος είναι διαφορετικός και η ποσότητα παρεχόμενης τροφής είναι πιθανό να αλλάζει με βάση την ηλικία και τον τρόπο ζωής του. Χρησιμοποιήστε την συνιστώμενη δόση σαν οδηγό, παρακολουθείστε το βάρος του και προσαρμόστε ανάλογα τις ποσότητες για τον μικρό μας φίλο. Φροντίστε να έχετε πάντα δίπλα του καθαρό νερό!

Οδηγίες Μετάβασης

Εάν ταΐζετε το σκυλάκι σας για πρώτη φορά με τη συγκεκριμένη τροφούλα συνίσταται να περάσετε από μία μεταβατική περίοδο αλλαγής της τροφής του, διάρκειας 7 έως 10 ημερών. Ξεκινήστε με 25% της νέας τροφής και 75% της παλιάς. Σταδιακά αυξήστε την ποσότητα της καινούργιας τροφής μέχρι να φτάσετε να τον ταΐζετε με αυτή εξολοκλήρου.

Δοσολογία
Βάρος Σκύλου Συνιστώμενη Ημερήσια Δόση
5kg 2 1/2 κεσεδάκια
7kg 3 κεσεδάκια
10kg 4 κεσεδάκια



-Μέγεθος Σκύλου Μικρόσωμη φυλή, Μεσαία φυλή, Μεγαλόσωμη φυλή
-Ηλικία Ενήλικο
-Συσκευασία έως 200gr
-Γεύση Κοτόπουλο, Πουλερικά
-Χωρίς Σόγια
-Χώρα Προέλευσης Γαλλία
-Υφή Πατέ/Μους
-Τύπος Τροφής Πλήρης
-Είδος Συσκευασίας Κεσεδάκι

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Προσφορές Σκύλου/Γάτας, Προσφορές για Σκύλους, Σκύλος, Τροφή Σκύλου, Υγρή Τροφή & Κονσέρβες Σκύλου