Royal Canin Medium Ageing 10+ 140gr

Κωδικός: A26-1710002
  • Τιμή:

    1,90 € / τεμάχιο

  • ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
  • Υγρή τροφή με κρέας πουλερικών σε κομματάκια
  • Κατάλληλη για ηλικιωμένους σκύλους μεσαίων φυλών από 10 χρονών και πάνω

Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας του συγκεκριμένου προϊόντος είναι 6

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 210 700 2580

Με την αγορά συλλέγετε 18 πόντους για επόμενη παραγγελία!


Περιγραφή

Υγρή τροφή για το ενήλικο σκυλάκι σας μεσαίου μεγέθους, με κρέας σε κομματάκια. Είναι κατάλληλη για ενήλικα σκυλάκια μεσαίου μεγέθους, από 11 έως 25 κιλά, άνω των 10 χρονών. Περιέχει ένα μοναδικό σύμπλεγμα αντιοξειδωτικών που δεσμεύει τις ελεύθερες ρίζες και δρα κατά της γήρανσης των κυττάρων. Χάρη στην προσαρμοσμένη περιεκτικότητα φωσφόρου, η υγρή τροφή υποστηρίζει την υγεία των νεφρών. Εμπλουτισμένη με Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, η υγρή τροφή ευνοεί την υγεία του δέρματος και τη λάμψη του τριχώματος. Όλα τα συστατικά υψηλής ποιότητας μαγειρεύονται με ήπιο τρόπο και είναι ιδιαίτερα εύπεπτα. Η τροφή συσκευάζεται σε πρακτικά φακελάκια των 140gr, και έτσι μπορείτε να τη σερβίρετε γρήγορα και εύκολα, είτε ως πλήρη τροφή είτε ως επικάλυψη στην ξηρά τροφή. Με αυτό τον τρόπο έχετε πάντα στο χέρι ένα γεύμα, με το οποίο μπορείτε να καλομαθαίνετε τον ηλικιωμένο τετράποδο φίλο μας και συγχρόνως να του παρέχετε μια όσο το δυνατόν καλύτερη διατροφή.

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Η πρωτεΐνη πουλερικών είναι εξαιρετικής ποιότητας, με 10% υψηλότερη πρωτεΐνη από την συνηθισμένη. Είναι χαμηλή σε τέφρα ενώ το κυριότερο είναι πως είναι ανεκτή κι εύπεπτη από τον οργανισμό των μικρών μας φίλων
Σημαντική Παρατήρηση

Η διατροφή του ζώου μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του, τις ελλείψεις που πρέπει να αποφευχθούν ή τις άλλες ιδιαιτερότητες που μπορεί να έχει. Οι σκύλοι πρέπει να τρέφονται διαφορετικά, ανάλογα με το εάν είναι κουτάβια, ενήλικες ή ώριμοι και ανάλογα με το μέγεθός τους εάν είναι μικρό, μεσαίο, μεγάλο ή γιγάντιο!

Συστατικά

Κρέατα και Υποπροϊόντα Ζώων, Έλαια και Λίπη, Σιτηρά, Εκχυλίσματα Φυτικών Πρωτεϊνών, Φυτικά Υποπροϊόντα, Μέταλλα, Μαγιά, Λαχανικά, Σάκχαρα, Μαλακόστρακα

Αναλυτικά Συστατικά
  • Ακατέργαστη Πρωτεΐνη (8.0%)
  • Λίπος (5.5%)
  • Ακατέργαστες Φυτικές Ίνες (0.9%)
  • Ακατέργαστη Τέφρα (1.5%)
  • Υγρασία (80.5%)
Θερμίδες

Μεταβολιστέα Ενέργεια: 896 Kcal/kg

Μην ξεχνάτε!

Κάθε σκύλος είναι διαφορετικός και η ποσότητα παρεχόμενης τροφής είναι πιθανό να αλλάζει με βάση την ηλικία και τον τρόπο ζωής του. Χρησιμοποιήστε την συνιστώμενη δόση σαν οδηγό, παρακολουθείστε το βάρος του και προσαρμόστε ανάλογα τις ποσότητες για τον μικρό μας φίλο. Φροντίστε να έχετε πάντα δίπλα του καθαρό νερό!

Οδηγίες Μετάβασης

Εάν ταΐζετε το σκυλάκι σας για πρώτη φορά Royal Canin συνίσταται να περάσετε από μία μεταβατική περίοδο αλλαγής της τροφής του, διάρκειας 7 έως 10 ημερών. Ξεκινήστε με 25% της νέας τροφής και 75% της παλιάς. Σταδιακά αυξήστε την ποσότητα της καινούργιας τροφής μέχρι να φτάσετε να τον ταΐζετε με αυτή εξολοκλήρου.

Οδηγίες Ταΐσματος
Βάρος
Σκύλου
Μόνο
Φακελάκι
Φακελάκι &
Ξηρά Τροφή
12kg
5+1/2
1 + 149gr
14kg
6
1 + 171gr
18kg
7+1/2
1 + 214gr
20kg
8
1 + 234gr
23kg
9
1 + 264gr
25kg
9+1/2
1 + 283gr
-Μέγεθος Σκύλου Μεσαία φυλή
-Ηλικία Ηλικιωμένο
-Συσκευασία έως 200gr
-Γεύση Πουλερικά
-Χώρα Προέλευσης Γαλλία
-Υφή Κομματάκια
-Είδος Συσκευασίας Φακελάκι
-Τύπος Τροφής Πλήρης

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Σκύλος, Τροφή Σκύλου, Υγρή Τροφή & Κονσέρβες Σκύλου