Royal Canin Xsmall Adult 3kg

Κωδικός: A26-1102030
  • Τιμή:

    29,30 €

  • ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
  • Πλήρης τροφή με πουλερικά και ρύζι
  • Κατάλληλη για ενήλικους σκύλους πολύ μικρόσωμων φυλών (σωματικού βάρους έως 4 kg) άνω των 10 μηνών

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 210 700 2580

Με την αγορά συλλέγετε 293 πόντους για επόμενη παραγγελία!


Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών μου

Περιγραφή

Πλήρης τροφή για το πολύ μικρόσωμο ενήλικο σκυλάκι σας με πουλερικά και ρύζι. Η τροφή αυτή, περιέχει έναν αποκλειστικό συνδυασμό θρεπτικών ουσιών για την υποστήριξη της πεπτικής υγείας και την ισορροπία της εντερικής χλωρίδας του μικρού μας φίλου. Τα σκυλάκια πολύ μικρόσωμων φυλών είναι επιρρεπή στη δυσκοιλιότητα. Μια ισορροπημένη πρόσληψη ινών (συμπεριλαμβανομένου και ψυλλίου) βοηθά στη διευκόλυνση της εντερικής διάβασης και συμβάλλει στην καλή ποιότητα των κοπράνων. Η τροφή αυτή, βοηθά στη μείωση του σχηματισμού πέτρας χάρη στους χηλικούς παράγοντες που δεσμεύουν το ασβέστιο του σάλιου. Η φόρμουλα αυτή περιέχει θρεπτικές ουσίες που βοηθούν στην υποστήριξη του υγιούς δέρματος και τριχώματος του αγαπημένου σας σκυλάκου ενώ ταυτόχρονα βοηθά στην υποστήριξη του υγιούς ουροποιητικού συστήματος στους πολύ μικρόσωμους σκύλους.

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Τα μεταλλικά άλατα βοηθούν στο σχηματισμό των οστών και των χόνδρων στο κουταβάκι σας, όπως επίσης και στη λειτουργία των μυών, στην μεταφορά του οξυγόνου στο αίμα και στην παραγωγή των ορμονών. Τα μεταλλικά άλατα λειτουργούν όλα μαζί για να βοηθήσουν στη σωστή λειτουργία του οργανισμού και να συντηρήσουν τη φυσιολογική δραστηριότητα του μικρού μας φίλου σε καθημερινή βάση
  • Τα Ωμέγα 3 λιπαρά οξέα ενισχύουν ακόμα περισσότερο το δέρμα και το τρίχωμα ενώ παράλληλα βοηθούν στη καλή λειτουργία του καρδιακού και του νευρικού συστήματος και βελτιώνουν τη λειτουργία του εγκεφάλου
  • Με κροκέτα αποκλειστικά σχεδιασμένη ώστε να διευκολύνει τη σύλληψη της τροφής από τα σκυλάκια ράτσας Yorkshire, βοηθώντας με αυτό τον τρόπο την υγεία των δοντιών τους και την καλύτερη πεπτική λειτουργία, αφού το σχήμα, το μέγεθος, η υφή και η φόρμουλα της κροκέτας την κάνουν ιδανική για μάσηση
Σημαντική Παρατήρηση

Η διατροφή του ζώου μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του, τις ελλείψεις που πρέπει να αποφευχθούν ή τις άλλες ιδιαιτερότητες που μπορεί να έχει. Οι σκύλοι πρέπει να τρέφονται διαφορετικά, ανάλογα με το εάν είναι κουτάβια, ενήλικες ή ώριμοι και ανάλογα με το μέγεθός τους εάν είναι μικρό, μεσαίο, μεγάλο ή γιγάντιο!

Συστατικά

Ρύζι, Αφυδατωμένο Κρέας Πουλερικών, Καλαμπόκι, Ζωικά Λίπη, Καλαμποκάλευρο, Γλουτένη Καλαμποκιού, Υδρολυμένες Ζωικές Πρωτεΐνες, Απομονωμένη Φυτική Πρωτεΐνη, Πούλπα Κιχωρίου, Μεταλλικά Άλατα, Έλαιο Σόγιας, Ψύλλιο (Σπόροι με Φλοιό), Ζύμες, Ιχθυέλαιο, Φρουκτοολιγοσακχαρίτες.

Αναλυτικά Συστατικά
  • Ακατέργαστη Πρωτεϊνη 24%
  • Λίπος 18%
  • Ακατέργαστη Τέφρα 5.7%
  • Ακατέργαστες Φυτικές Ίνες 1.7%
Πρόσθετα

Βιταμίνη A: 22200 IU, Βιταμίνη D3: 1000 IU, E1 (Σίδηρος): 51 mg, E2 (Ιώδιο): 5,2 mg, E4 (Χαλκός): 10 mg, E5 (Μαγγάνιο): 67 mg, E6 (Ψευδάργυρος): 200 mg, E8 (Σελήνιο): 0,09 mg - Τεχνολογικές πρόσθετες ύλες: Τριφωσφορικό νάτριο: 3,5 g - Συντηρητικά - Αντιοξειδωτικά.

Μην ξεχνάτε!

Κάθε σκύλος είναι διαφορετικός και η ποσότητα παρεχόμενης τροφής είναι πιθανό να αλλάζει με βάση την ηλικία και τον τρόπο ζωής του. Χρησιμοποιήστε την συνιστώμενη δόση σαν οδηγό, παρακολουθείστε το βάρος του και προσαρμόστε ανάλογα τις ποσότητες για τον μικρό μας φίλο. Ταΐστε τον δύο φορές την ημέρα, έχοντας πάντα δίπλα του φρέσκο, καθαρό νερό!

Οδηγίες Μετάβασης

Εάν ταΐζετε το σκυλάκι σας για πρώτη φορά Royal Canin συνίσταται να περάσετε από μία μεταβατική περίοδο αλλαγής της τροφής του, διάρκειας 7 έως 10 ημερών. Ξεκινήστε με 25% της νέας τροφής και 75% της παλιάς. Σταδιακά αυξήστε την ποσότητα της καινούργιας τροφής μέχρι να φτάσετε να τον ταΐζετε με αυτή εξολοκλήρου.

Οδηγίες Ταΐσματος

Τελικό βάρος σκύλου

Κανονικά επίπεδα δραστηριότητας

Υψηλά επίπεδα δραστηριότητας

1kg

24gr

27gr

1.5kg

32gr

37gr

2kg

40gr

46gr

2.5kg

47gr

55gr

3kg

54gr

62gr

3.5kg

61gr

70gr

4kg

67gr

78gr

-Μέγεθος Σκύλου Μικρόσωμη φυλή
-Ηλικία Ενήλικο, Ενήλικο
-Συσκευασία 1.1 έως 5kg
-Γεύση Πουλερικά
-Χωρίς Πατάτα, Σιτάρι
-Χώρα Προέλευσης Γαλλία

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Σκύλος, Τροφή Σκύλου, Ξηρά Τροφή Σκύλου, Royal Canin Adult, Royal Canin Ξηρά Τροφή Σκύλου