Υγρή Τροφή Σκύλου

Η επιλογή της υγρής τροφής για σκύλους είναι πολύ σημαντική ώστε να διατηρηθεί υγιής και χαρούμενος ο μικρός σας φίλος! Στο Gatoskilo διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία υγρών τροφών για τον σκυλάκο σας. Ανακαλύψτε τις μοναδικές τροφές και βρείτε την κατάλληλη ανάμεσα σε κορυφαία brands.

Όπως στους ανθρώπους, η μυρωδιά και η όραση παίζουν σημαντικό ρόλο στην προτίμηση ενός γεύματος, έτσι συμβαίνει και στους σκύλους. Η υγρή τροφή που θα τραβήξει το ενδιαφέρον του μικρού σας φίλου, θα είναι εκείνη που θα έχει ένα δυνατό άρωμα και μοναδική υφή.

Η υγρή τροφή για σκύλους διαθέτει μεγάλη ποικιλία γεύσεων, οι οποίες είναι βασισμένες στο κρέας, τα πουλερικά και το ψάρι σε συνδυασμό με λαχανικά και φρούτα. Έτσι ο οργανισμός του μικρού σας φίλου εμπλουτίζεται με θρεπτικά συστατικά όπως πρωτεΐνη, βιταμίνες, μέταλλα και λιπαρά οξέα.

Η επιλογή της υγρής τροφής για τον σκυλάκο σας πρέπει να γίνει με βάση την ηλικία, την φυλή και τις ανάγκες του.

Το Gatoskilo διαθέτει ειδικές τροφές με βάση τις ανάγκες του, για πεπτικά και δερματολογικά προβλήματα, δίαιτα, ενέργεια, αρθρώσεις, συκώτι, ουροποιητικό σύστημα, νεφροπάθειες αλλά και gluten-free, grain-free, μονοπρωτεϊνικές, υποαλλεργικές και κλινικές επιλογές. Βρείτε στο Gatoskilo, την τέλεια συνταγή ώστε να γεμίσει η κοιλίτσα του αλλά να είναι και υγιής ο μικρός σας φίλος!

Στο Gatoskilo μπορείτε επίσης να βρείτε λαχταριστές λιχουδιές σκύλου που θα κάνουν τις αγαπημένες σας μουσουδίτσες πολύ χαρούμενες. Επιπλέον θα βρείτε όλα τα απαραίτητα είδη και  αξεσουάρ για την καθημερινή του φροντίδα και ρουτίνα.

+ Περισσότερα...