Purina Cat Chow Urinary Tract Health 15kg

Κωδικός: A9-12251721
  • Αρχική:

    66,50 €

  • Τιμή:

    53,20 €

  • ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
  • Πλήρης τροφή με κοτόπουλο
  • Κατάλληλη για ενήλικες κι ηλικιωμένες γάτες, ιδανική στην προστασία του ουροποιητικού συστήματος

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 210 700 2580

Με την αγορά συλλέγετε 532 πόντους για επόμενη παραγγελία!


Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών μου

Περιγραφή

Πλήρης τροφή με κοτόπουλο για την ενήλικη ή ηλικιωμένη γατούλα σας που χρειάζεται διατροφική υποστήριξη για το ουροποιητικό της σύστημα. Η τροφή αυτή είναι ειδικά σχεδιασμένη, ώστε να βοηθά στη διατήρηση του pH του ούρου και να προάγει την υγεία του ουροποιητικού συστήματος, χάρη στα ισορροπημένα επίπεδα ανόργανων αλάτων. Επιπλέον περιέχει ιχθυέλαιο, το οποίο προστατεύει το ουροποιητικό σύστημα από λοιμώξεις. Η συνταγή αυτή είναι πλούσια σε κοτόπουλο και πηγές πρωτεϊνών ειδικά επιλεγμένες για την ποιότητα τους, ώστε να ικανοποιούν τις φυσικές ανάγκες της αγαπημένης σας γατούλας! Παρασκευάζεται χωρίς πρόσθετα τεχνητά αρώματα, χρωστικές ή συντηρητικά. 

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Το κοτόπουλο είναι ένα άπαχο κρέας που προσφέρει στο γατάκι σας την απαραίτητη πρωτεΐνη που χρειάζεται ο οργανισμός του. Επιπλέον, ενισχύει το μυϊκό του σύστημα και είναι μία πλούσια πηγή Ωμέγα 6 λιπαρών οξέων, που διασφαλίζουν υγιές δέρμα και λαμπερό τρίχωμα. Τέλος, η παρουσία των αμινοξέων και της γλυκοζαμίνης χτίζουν υγιείς αρθρώσεις
  • Το σπανάκι περιέχει βιταμίνες A, B, C, B-καροτίνη και ίνες που βοηθούν το πεπτικό σύστημα. Οι βιταμίνες C και Κ βοηθούν τη γατούλα σας να έχει γερά οστά. Επίσης περιέχει λουτεΐνη και ζεαξανθίνη, που κάνουν πολύ καλό στα μάτια βελτιώνοντας την όραση
  • Τα καρότα είναι ένα από τα καλύτερα λαχανικά για το γατάκι σας αφού είναι μία πλούσια πηγή φυτικών ινών, βιταμινών και καλίου, που με τις ελάχιστες θερμίδες τους το βοηθούν να νιώθει πιο γρήγορα χορτάτο χωρίς να παχαίνει, λαμβάνοντας ταυτόχρονα απαραίτητες θρεπτικές ουσίες
Σύνθεση

Δημητριακά* (ολικής άλεσης 49%), Κρέας και ζωικά παράγωγα (25%, εκ των οποίων 14% κοτόπουλο),  Εκχυλίσματα φυτικών πρωτεϊνών, Έλαια και λίπη (εκ των οποίων 0,7% ιχθυέλαιο), Παράγωγα φυτικής προελεύσεως, Λαχανικά* (2% αποξηραμένη ρίζα σικορέ, 0.07% αποξηραμένα καρότα, ισoδύναμο με 0.4% καρότα, 0.07% αποξηραμένος αρακάς, ισοδύναμο με 0.4% αρακά), Ανόργανα άλατα, Ζύμες* (0,3%), *Φυσικά Συστατικά.

Αναλυτικά Συστατικά
  • Ακατέργαστη Πρωτεΐνη 32.0%
  • Λίπος 11.0%
  • Ακατέργαστη Τέφρα 8.0%
  • Ακατέργαστες Φυτικές Ίνες 2.5%
Πρόσθετα

Βιταμίνη A 17000 IU/kg, Βιταμίνη D3 1400 IU/kg, Βιταμίνη Ε 120 IU/kg, Μονοένυδρος θειικός σίδηρος 64mg/kg, Άνυδρο ιωδικό ασβέστιο 2.1mg/kg, Πενταένυδρος θειικός χαλκός 12mg/kg, Μονοένυδρο θειικό μαγγάνιο 6.9mg/kg, Μονοένυδρος θειικός ψευδάργυρος 90mg/kg, Σεληνιούχο νάτριο 0.14mg/kg, Ταυρίνη 1150. Αντιοξειδωτικά.

Μην ξεχνάτε!

Κάθε γάτα είναι διαφορετική και η ποσότητα παρεχόμενης τροφής είναι πιθανό να αλλάζει με βάση την ηλικία και τον τρόπο ζωής της. Χρησιμοποιήστε την συνιστώμενη δόση σαν οδηγό, παρακολουθείστε το βάρος της και προσαρμόστε ανάλογα τις ποσότητες για τη μικρή μας φίλη. Ταΐστε την δύο φορές την ημέρα, έχοντας πάντα δίπλα της φρέσκο, καθαρό νερό!

Οδηγίες Μετάβασης

Εάν ταΐζετε τη γατούλα σας για πρώτη φορά με τη συγκεκριμένη τροφή συνιστάται να περάσετε από μία μεταβατική περίοδο αλλαγής της τροφής της, διάρκειας 7 έως 10 ημερών. Ξεκινήστε με 25% της νέας τροφής και 75% της παλιάς. Σταδιακά αυξήστε την ποσότητα της καινούργιας τροφής μέχρι να φτάσετε να την ταΐζετε με αυτή εξολοκλήρου.

Δοσολογία
Βάρος Γάτας Συνιστώμενη Ημερήσια Δόση
2-4kg 30-60kg
4-6kg 60-90kg
-Ηλικία Ηλικιωμένο, Ενήλικο
-Επιπλέον Χαρακτηριστικά Ουροποιητικό (Urinary care)
-Συσκευασία 10.1 έως 15kg
-Γεύση Πουλερικά, Κοτόπουλο
-Χώρα Προέλευσης Ελβετία

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Γάτα, Τροφή Γάτας, Ξηρά Τροφή Γάτας