Wellness CORE Adult Ocean Σολομός & Τόνος 1.75kg

Κωδικός: A31-7880312
  • Τιμή:

    28,50 €

  • ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΕ 1-4 ημερες
  • Πλήρης τροφή χωρίς σιτηρά με σολομό, τόνο και ρέγγα
  • Κατάλληλη για όλες τις ενήλικες γάτες

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 210 700 2580

Με την αγορά συλλέγετε 285 πόντους για επόμενη παραγγελία!


Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών μου

Περιγραφή

Πλήρης τροφή για τη γατούλα σας χωρίς σιτηρά, με σολομό, τόνο και ρέγγα. Η τροφή αυτή είναι πλούσια σε πρωτεΐνη, χωρίς σιτηρά, για όλες τις ενήλικες μικρές μας φίλες, που επιθυμούν τα ψάρια στη διατροφή τους! Με την προσθήκη γλυκοζαμίνης & χονδροϊτίνης καθώς και εγγυημένα επίπεδα λιπαρών οξέων και προβιοτικών είναι σίγουρο ότι η γάτα σας θα είναι σε άριστη φυσική κατάσταση.

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Ο σολομός και ο τόνος είναι εξαιρετικές πηγές Ωμέγα 3 λιπαρών οξέων, πρωτεϊνών και απαραίτητων βιταμινών, τα οποία διασφαλίζουν την υγιή λειτουργία της καρδιάς της γατούλας σας καθώς και λαμπερό τρίχωμα και υγιές δέρμα
  • Η ρέγγα είναι είναι πλούσια σε EPA-DHA, που συντελούν στην υγιή καρδιακή λειτουργία, στο λαμπερό τρίχωμα και στο υγιές δέρμα. Τα Ωμέγα 3 λιπαρά οξέα βοηθούν στις αλλεργίες και στην καλύτερη λειτουργία των νεφρών ενώ ταυτόχρονα έχουν αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες



Σύνθεση

Σολομός (26%) Φρέσκος Σολομός (16%), Γεύμα σολομού (10%), Αρακάς, Πρωτεΐνη Πατάτας, Γεύμα Τόνου (11%), Γεύμα Ρέγγας (10%), Κραμβέλαιο, Αποξηραμένες Πατάτες, Λιναρόσπορος με πλήρη λιπαρά, Πολτός Τεύτλων (3%), Λάδι Σολομού (2%), Αποξηραμένη πρωτεΐνη ψαριού (2%), Κυτταρίνη, Αποξηραμένη ρίζα ραδικιού (0,5%), Κράνμπερι, Αποξηραμένα φύκια, Yucca Schidigera.

Αναλυτικά Συστατικά
  • Ακατέργαστη Πρωτεΐνη (44%)
  • Λίπος (16%)
  • Ακατέργαστη Τέφρα (9.5%)
  • Ακατέργαστες Ίνες (4.5%)
  • Ταυρίνη (0.2%)
  • Ωμέγα 6 Λιπαρά Οξέα (3.7%)
  • Ωμέγα 3 Λιπαρά Οξέα (1.4%)
Πρόσθετα

Με φυσικά αντιοξειδωτικά. Βιταμίνη Α 20,000IU, Βιταμίνη D3 1500IU, Βιταμίνη Ε (500mg), Ταυρίνη (1100mg), L-Καρνιτίνη (100mg), Μονοένυδρος θειικός ψευδάργυρος (75mg), Μονένυδρος θειικός σίδηρος (70mg), Πενταϋδρικός θειικός χαλκός (10mg), Οξείδιο του Mαγγανίου (10mg), Άνυδρο Ιωδιούχο Ασβέστιο (1mg), Σεληνικό νάτριο (0,2mg). Enterococcus faecium NCIMB 4b 1705, 109cfu, συντελεί στην δημιουργία, συντήρηση και αποκαστάσταση της βακτηριακής ισορροπίας του εντέρου.

Θερμίδες

3.589kcal/kg (μεταβολιστέα ενέργεια)

Μην ξεχνάτε!

Κάθε γάτα είναι διαφορετική και η ποσότητα παρεχόμενης τροφής είναι πιθανό να αλλάζει με βάση την ηλικία και τον τρόπο ζωής της. Χρησιμοποιήστε την συνιστώμενη δόση σαν οδηγό, παρακολουθείστε το βάρος της και προσαρμόστε ανάλογα τις ποσότητες για τη μικρή μας φίλη. Ταΐστε τη δύο φορές την ημέρα, έχοντας πάντα δίπλα της φρέσκο, καθαρό νερό!

Οδηγίες Μετάβασης

Εάν ταΐζετε τη γατούλα σας για πρώτη φορά με τη Wellness CORE συνίσταται να περάσετε από μία μεταβατική περίοδο αλλαγής της τροφής της, διάρκειας 7 έως 10 ημερών. Ξεκινήστε με 25% της νέας τροφής και 75% της παλιάς. Σταδιακά αυξήστε την ποσότητα της καινούργιας τροφής μέχρι να φτάσετε να την ταΐζετε με αυτή εξολοκλήρου.

Δοσολογία

-Ηλικία Ενήλικο
-Ειδική Διατροφή Χωρίς σιτηρά (Grain free)
-Επιπλέον Χαρακτηριστικά Αρθρώσεις (Joint care)
-Συσκευασία 1.1 έως 5kg
-Γεύση Ρέγγα, Σολομός, Τόνος
-Χωρίς Καλαμπόκι, Σιτάρι, Σόγια
-Χώρα Προέλευσης ΗΠΑ

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Γάτα, Τροφή Γάτας, Ξηρά Τροφή Γάτας, Ξηρά Τροφή Γάτας Grain-Free, Wellness Core Ξηρά Τροφή Γάτας