Meradog Pure Sensitive Mini Adult Lamb & Rice 4kg

Κωδικός: A27-55048659
  • Τιμή:

    34,90 €

  • ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
  • Πλήρης τροφή με αρνί και ρύζι
  • Κατάλληλη για ενήλικους σκύλους μικρόσωμων φυλών
Περιγραφή

Πλήρης τροφή με αρνί και ρύζι για το ενήλικο σκυλάκι σας μικρόσωμων φυλών. Η τροφή αυτή έχει μόνο μία πηγή ζωικής πρωτεΐνης, πράγμα που σημαίνει πως ελαχιστοποιείται η πιθανότητα αλλεργιών που μπορούν να παρουσιάσουν οι μικροί μας φίλοι. Το μέγεθος της κροκέτας έχει προσαρμοστεί ειδικά για τους μικρόσωμους σκυλάκους, ώστε να διευκολυνθεί η πρόσληψη της τροφής. Ειδικά σχεδιασμένη για τη φροντίδα των δοντιών. Επιπλέον η συγκεκριμένη τροφούλα δεν περιέχει συστατικά με γλουτένη.

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Το αρνί είναι πλούσιο σε σημαντικά αμινοξέα και είναι μία πολύ καλή πηγή λίπους, η οποία βοηθάει στη διατήρηση της ενέργειας. Επιπλέον, περιέχει βιταμίνες και μέταλλα που υποστηρίζουν την ανάπτυξη των μυών και την υγεία του δέρματος και του τριχώματος. Τέλος, μπορεί να αποτελέσει καλύτερη επιλογή ζωικής πρωτεΐνης για σκυλάκια με διατροφικές ευαισθησίες, αφού είναι πιο "ελαφρύ" από το κοτόπουλο ή το μοσχάρι
  • Το ρύζι είναι υψηλής ποιότητας πηγή υδατανθράκων χωρίς γλουτένη, επιλεγμένων ινών και μετάλλων. Επιπλέον αποτελεί μια καλή εναλλακτική λύση για σκυλάκους με ευαίσθητο πεπτικό σύστημα
  • Ο λιναρόσπορος είναι μία εξαιρετική πηγή Ωμέγα 3 λιπαρών οξέων, τα οποία βοηθούν στην υγεία του τριχώματος και του δέρματος. Επιπλέον, είναι πλούσιος σε φυτικές ίνες, τις οποίες χρειάζεται ο μικρός μας φίλος για τη διατήρηση ενός υγιούς πεπτικού συστήματος
Σημαντική Παρατήρηση

Όλες οι συνταγές στις τροφές pure sensitive στηρίζονται μόνο σε ένα τύπο κρέατος ή ψαριού και σε μία πηγή υδατανθράκων. 

Σύνθεση

Ρύζι (47,5%), πρωτεΐνη αρνιού (21%, αποξηραμένη), λίπος αρνιού, πρωτεΐνη ρυζιού, πρωτεΐνη μπιζελιού, πολτός τεύτλων (αποξηραμένο), υδρολυμένο συκώτι, μαγιά ζυθοποιίας (αποξηραμένη), λιναρόσπορο, ηλιέλαιο, λιγνοκυτταρίνη, έλαιο σολομού, κάλιο χλωριούχο, φωσφορικό πεντανατρίου (0,35%), χλωριούχο νάτριο, ινουλίνη κιχωρίου (0,1%).

Αναλυτικά Συστατικά
  • Ακατέργαστη Πρωτεϊνη 23.5%
  • Λίπος 13%
  • Ακατέργαστη Τέφρα 8.2%
  • Ακατέργαστες Φυτικές Ίνες 2.5%
  • Ασβέστιο 1.7%
  • Φώσφορος 1.15%
  • Νάτριο 0.4%
Πρόσθετα

Βιταμίνη Α 12.000ΙΕ, Βιταμίνη D3 1.500IE, Βιταμίνη Ε 400mg, Βιταμίνη C 300mg, χαλκός (ως πενταϋδρικός θειϊκός χαλκός) 12,5mg, ψευδάργυρος (ως μονοϋδρικός θειϊκός ψευδάργυρος) 100g, ψευδάργυρος (ως ψευδάργυρος γλυκίνης - ψευδάργυρος χηλικός ένυδρος (στερεό)) 60mg, σίδηρος (ως μονοϋδρικός θειϊκός σίδηρος ) 250mg, μαγγάνιο (ως μονοϋδρικό θειϊκό μαγγάνιο) 35mg, ιώδιο (ως άνυδρο ιωδιούχο ασβέστιο) 2,3mg, σελήνιο (ως σεληνιούχο νάτριο) 0,35mg.

Μην ξεχνάτε!

Κάθε σκύλος είναι διαφορετικός και η ποσότητα παρεχόμενης τροφής είναι πιθανό να αλλάζει με βάση την ηλικία και τον τρόπο ζωής του. Χρησιμοποιήστε την συνιστώμενη δόση σαν οδηγό, παρακολουθείστε το βάρος του και προσαρμόστε ανάλογα τις ποσότητες για τον μικρό μας φίλο. Ταΐστε τον δύο φορές την ημέρα, έχοντας πάντα δίπλα του φρέσκο, καθαρό νερό!

Οδηγίες Μετάβασης

Εάν ταΐζετε το σκυλάκι σας για πρώτη φορά με τη συγκεκριμένη τροφούλα συνίσταται να περάσετε από μία μεταβατική περίοδο αλλαγής της τροφής του, διάρκειας 7 έως 10 ημερών. Ξεκινήστε με 25% της νέας τροφής και 75% της παλιάς. Σταδιακά αυξήστε την ποσότητα της καινούργιας τροφής μέχρι να φτάσετε να τον ταΐζετε με αυτή εξολοκλήρου.

Δοσολογία
Βάρος Σκύλου Ημερήσια Δοση
1 kg 30gr
2 kg 50gr
3 kg 65gr
4 kg 80gr
5 kg 95gr
6 kg 105gr
8 kg 130gr
10 kg 155gr
-Μέγεθος Σκύλου Μικρόσωμη φυλή
-Ηλικία Ενήλικο
-Ειδική Διατροφή Μονοπρωτεϊνική (Limited diet), Υποαλλεργική (Sensitive/Hypoallergenic)
-Ειδική Διατροφή Δερματολογικά προβλήματα (Skin sensitivity), Πεπτικά προβλήματα (Digestion sensitivity), Χωρίς γλουτένη (Gluten free)
-Συσκευασία 1.1 έως 5kg
-Γεύση Αρνί, Συκώτι
-Χωρίς Πατάτα, Καλαμπόκι, Σιτάρι, Σόγια
-Χώρα Προέλευσης Γερμανία

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Σκύλος, Τροφή Σκύλου, Ξηρά Τροφή Σκύλου