Royal Canin Pomeranian Adult 1.5kg

Κωδικός: A26-1043015
  • Τιμή:

    18,80 €

  • ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
  • Πλήρης τροφή με πουλερικά και ρύζι
  • Κατάλληλη για ενήλικους σκύλους φυλής Pomeranian (άνω των 10 μηνών)

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 210 700 2580

Με την αγορά συλλέγετε 188 πόντους για επόμενη παραγγελία!


Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών μου

Περιγραφή

Πλήρης τροφή για το ενήλικο σκυλάκι σας φυλής Pomeranian με πουλερικά και ρύζι. Η τροφή αυτή περιέχει προηγμένες θρεπτικές ουσίες και προσαρμοσμένο περιεχόμενο μεταλλικών στοιχείων, που βοηθούν στην υποστήριξη της υγείας των οστών και των αρθρώσεων. Βοηθά στην υποστήριξη της λειτουργίας φυσικού προστατευτικού φραγμού του δέρματος του μικρού μας φίλου, ενώ θρέφει επίσης το εντυπωσιακό τρίχωμά του. Περιέχει εξαιρετικά εύπεπτες πρωτεΐνες υψηλής ποιότητας, για να υποστηρίξει την αποτελεσματική πέψη. Το ισορροπημένο μείγμα ινών της βοηθά στη διευκόλυνση της υγιούς εσωτερικής διέλευσης και στην προώθηση της βέλτιστης ποιότητας των κοπράνων. Έχει ειδικά σχεδιασμένες κροκέτες, με προσαρμοσμένο σχήμα, μέγεθος, υφή και πυκνότητα για να ανταποκρίνεται στο μέγεθος και το σχήμα της γνάθου του Pomeranian σκυλάκου σας.

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Συμβάλει στην υποστήριξη την υγεία των οστών και αρθρώσεων μέσω της προσαρμοσμένης συγκέντρωσης μεταλλικών στοιχείων, ενώ είναι εμπλουτισμένη με EPA & DHA και έλαιο βοράγου
  • Το συναρπαστικό διπλό τρίχωμα με το άφθονο υπόστρωμα είναι ένα από τα μοναδικά χαρακτηριστικά του Pomeranian. Αυτή η αποκλειστική φόρμουλα, βοηθά στην υποστήριξη του επιδερμικού φραγμού, βοηθώντας την υγεία του δέρματος και θρέφοντας το τρίχωμα
  • Ένα ισορροπημένο μείγμα ινών, συμπεριλαμβανομένου του ψυλλίου, βοηθά στη διευκόλυνση της εντερικής διέλευσης και οι εξαιρετικά εύπεπτες πρωτεΐνες L.I.P. συμβάλλουν στη βέλτιστη ποιότητα των κοπράνων
  • Το μέγεθος, το σχήμα, η υφή και η φόρμουλα της κροκέτας είναι προσαρμοσμένη στο μικρό σαγόνι του Pomeranian. Αυτή η φόρμουλα βοηθά στην μείωση του σχηματισμού πέτρας χάρη στους χηλικούς παράγοντες ασβεστίου, υποστηρίζοντας την οδοντική υγιεινή
Σημαντική Παρατήρηση

Η διατροφή του ζώου μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του, τις ελλείψεις που πρέπει να αποφευχθούν ή τις άλλες ιδιαιτερότητες που μπορεί να έχει. Οι σκύλοι πρέπει να τρέφονται διαφορετικά, ανάλογα με το εάν είναι κουτάβια, ενήλικες ή ώριμοι και ανάλογα με το μέγεθός τους εάν είναι μικρό, μεσαίο, μεγάλο ή γιγάντιο!

Συστατικά

Καλαμπόκι, αφυδατωμένη πρωτεΐνη πουλερικών, σιτάλευρο, ρύζι, γλουτένη σιταριού*, ζωικά λίπη, υδρολυμένες ζωικές πρωτεΐνες, πούλπα κιχωρίου, ιχθυέλαιο, ανόργανα συστατικά, έλαιο σόγιας, ψύλλιο (σπόροι με φλοιό) (0,50%), φρουκτοολιγοσακχαρίτες, έλαιο βοράγου (0,10%), υδρολυμένα οστρακόδερμα (πηγή γλυκοζαμίνης), εκχύλισμα ταγίτη (πηγή λουτεΐνης), υδρολυμένος χόνδρος (πηγή χονδροϊτίνης).

Αναλυτικά Συστατικά
  • Ακατέργαστη Πρωτεΐνη 26.0%
  • Ακατέργαστο Λίπος 16.0%
  • Ακατέργαστες Ίνες 1.6%
  • Ακατέργαστη Τέφρα 5.4%
  • EPA/DHA 0.40%
Πρόσθετα

Βιταμίνη A: 29500 IU, Βιταμίνη D3: 800 IU, Σίδηρος (3b103): 41 mg, Ιώδιο (3b201, 3b202): 4,1 mg, Χαλκός (3b405, 3b406): 13 mg, Μαγγάνιο (3b502, 3b504): 54 mg, Ψευδάργυρος (3b603, 3b605, 3b606): 136 mg, Σελήνιο (3b801, 3b811, 3b812): 0,09 mg - Τεχνολογικές πρόσθετες ύλες: Κλινοπτιλόλιθος ιζηματογενούς προέλευσης: 10 g - Αισθητικές πρόσθετες ύλες: Εκχύλισμα τσαγιού (πηγή πολυφαινολών): 150 mg - Συντηρητικά - Αντιοξειδωτικά.

Οδηγίες Μετάβασης

Εάν ταΐζετε το σκυλάκι σας για πρώτη φορά Royal Canin συνίσταται να περάσετε από μία μεταβατική περίοδο αλλαγής της τροφής του, διάρκειας 7 έως 10 ημερών. Ξεκινήστε με 25% της νέας τροφής και 75% της παλιάς. Σταδιακά αυξήστε την ποσότητα της καινούργιας τροφής μέχρι να φτάσετε να τον ταΐζετε με αυτή εξολοκλήρου.

Μην ξεχνάτε!

Κάθε σκύλος είναι διαφορετικός και η ποσότητα παρεχόμενης τροφής είναι πιθανό να αλλάζει με βάση την ηλικία και τον τρόπο ζωής του. Χρησιμοποιήστε την συνιστώμενη δόση σαν οδηγό, παρακολουθείστε το βάρος του και προσαρμόστε ανάλογα τις ποσότητες για τον μικρό μας φίλο. Ταΐστε τον δύο φορές την ημέρα, έχοντας πάντα δίπλα του φρέσκο, καθαρό νερό!

Δοσολογία
Βάρος Σκύλου Ήπια Δραστηριότητα Κανονική Δραστηριότητα Έντονη Δραστηριότητα
1kg 24gr 28gr 32gr
2kg 41gr 47gr 53gr
3kg 55gr 64gr 72gr
3.5kg 52gr 71gr 81gr
-Μέγεθος Σκύλου Μικρόσωμη φυλή
-Ηλικία Ενήλικο, Ενήλικο
-Συσκευασία 1.1 έως 5kg
-Γεύση Πουλερικά
-Χωρίς Πατάτα
-Χώρα Προέλευσης Γαλλία

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Σκύλος, Τροφή Σκύλου, Ξηρά Τροφή Σκύλου, Royal Canin Adult, Royal Canin Ξηρά Τροφή Σκύλου