Amanova Dog Adult Mini Exigent Iberian Pork 2kg Grain Free

Κωδικός: A45-30-212
  • Τιμή:

    21,20 €

  • ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΕ 1-4 ημερες
  • Πλήρης τροφή, χωρίς σιτηρά, με φρέσκο ιβηρικό χοιρινό, αρακά και κολοκύθα
  • Κατάλληλη για ενήλικους σκύλους μικρόσωμων φυλών

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 210 700 2580

Με την αγορά συλλέγετε 211 πόντους για επόμενη παραγγελία!


Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών μου

Περιγραφή

Πλήρης τροφή, χωρίς σιτηρά, με φρέσκο ιβηρικό χοιρινό, αρακά και κολοκύθα για το ενήλικο μικρόσωμο σκυλάκι σας. Παρασκευάζεται με μια μόνο πηγή ζωικής πρωτεΐνης και γι' αυτό είναι κατάλληλη για ευαίσθητα σκυλάκια, επιρρεπή σε αλλεργίες ή τροφικές δυσανεξίες, χωρίς δημητριακά, με υγιεινές πηγές υδατανθράκων όπως η κολοκύθα, οι οποίες μπορούν εύκολα να απορροφηθούν από το πεπτικό σύστημα του σκυλάκου σας. Το μαύρο χοιρινό είναι ήπιο γευστικά, με υψηλή αφομοιωσιμότητα και ευχάριστη γεύση. Πρόκειται για ένα ημι-άγριο ζώο της Ιβηρικής Χερσονήσου που συναντάται κυρίως σε φυλλοβόλα δάση. Τρέφεται κυρίως με γρασίδι και βελανίδια, που δίνει στο κρέας πλούσια υφή. Είναι ένα ζωικό συστατικό με χαμηλά επίπεδα χοληστερόλης και υψηλά επίπεδα ακόρεστων λιπαρών οξέων. Η τροφή περιέχει FOS και MOS που ενθαρρύνουν την ανάπτυξη ωφέλιμων μικροοργανισμών καθώς και λιπαρά οξέα που ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα του σκυλάκου σας.  Έτσι, φροντίζει την υγεία του μικρού μας φίλου συνολικά και ολοκληρωμένα. Είναι εξαιρετικά εύπεπτη και γευστική και θα ικανοποιήσει απόλυτα το σκυλάκι σας.

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Πλήρης τροφή χωρίς σιτηρά, με φρέσκο ιβηρικό χοιρινό, υδρολυμένο συκώτι, αρακά, κολοκύθα και τζίντζερ
  • Παρασκευάζεται μόνο με φρέσκο κρέας και μόνο με μια πηγή ζωικής πρωτεΐνης και γι' αυτό είναι ιδανική και για ευαίσθητα σκυλάκια, επιρρεπή σε αλλεργίες ή τροφικές δυσανεξίες
  • Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και την υγιή πέψη
  • Με μέγεθος κροκέτας 11mmx5mm, για το μικροσκοπικό στοματάκι του σκυλάκου σας
  • Κατάλληλη για ενήλικους σκύλους μικρόσωμων φυλών
Σύνθεση

Φρέσκο χοιρινό ιβηρικό 52%, πατάτα, αρακάς, μήλο, λάδι κοτόπουλου, κολοκύθα, υδρολυμένο χοιρινό συκώτι, ζύμες, πρωτεΐνη πατάτας, παστινάκι 1%, μέταλλα, πορτοκάλι 0,50%, ιχθυέλαιο, τζίντζερ 0,10%, γλυκοζαμίνη, ινουλίνη (FOS) 0,10%, μαννάνη-ολιγοσακχαρίτες (MOS) 0,10%, Yucca schidigera, θειική χονδροϊτίνη.

Αναλυτικά συστατικά
  • Ακατέργαστη Πρωτεΐνη 26.0%
  • Λίπος 16.0%
  • Ακατέργαστη Τέφρα 8.0%
  • Ακατέργαστες Φυτικές Ίνες 4.0%
  • Aσβέστιο 1.40%
  • Φώσφορος 1.0%
  • Ω-3 Λιπαρά Οξέα 0.3%
  • Ω-6 Λιπαρά Οξέα 2.70%
Πρόσθετα

Βιταμίνη Α 18.500 IU/kg, βιταμίνη D3 1.700 IU/kg, βιταμίνη Ε 400 mg/kg, βιταμίνη C 100 mg/kg, σίδηρος (ένυδρος χηλικός σίδηρος (II) αμινοξέων) 63 mg/kg, χαλκός (χαλκός (II) χηλικό ένυδρο αμινοξέα) 5 mg/kg, μαγγάνιο (ένυδρο χηλικό μαγγάνιο αμινοξέων) 24 mg/kg, ψευδάργυρος (ένυδρος χηλικός ψευδάργυρος) 85 mg/kg, σελήνιο (L-σεληνομεθειονίνη) 0,20 mg/kg, ταυρίνη 300 mg/kg, L-καρνιτίνη 50 mg/kg. Τεχνολογικά πρόσθετα: Αντιοξειδωτικά: εκχυλίσματα τοκοφερόλης φυτικών ελαίων.

Θερμίδες

Μεταβολιστέα ενέργεια 3850 kcal/kg

Μην ξεχνάτε!

Κάθε σκύλος είναι διαφορετικός και η ποσότητα παρεχόμενης τροφής είναι πιθανό να αλλάζει με βάση την ηλικία και τον τρόπο ζωής του. Χρησιμοποιήστε την συνιστώμενη δόση σαν οδηγό, παρακολουθείστε το βάρος του και προσαρμόστε ανάλογα τις ποσότητες για τον μικρό μας φίλο. Ταΐστε τον δύο φορές την ημέρα, έχοντας πάντα δίπλα του φρέσκο, καθαρό νερό!

Οδηγίες Μετάβασης

Εάν ταΐζετε το σκυλάκι σας για πρώτη φορά με τη συγκεκριμένη τροφούλα συνίσταται να περάσετε από μία μεταβατική περίοδο αλλαγής της τροφής του, διάρκειας 7 έως 10 ημερών. Ξεκινήστε με 25% της νέας τροφής και 75% της παλιάς. Σταδιακά αυξήστε την ποσότητα της καινούργιας τροφής μέχρι να φτάσετε να τον ταΐζετε με αυτή εξολοκλήρου.

Δοσολογία
Βάρος Σκύλου Συνιστώμενη Ημερήσια Δόση
0.5kg 16gr
1kg 28gr
2kg 47gr
4kg 78gr
6kg 106gr
8kg 132gr
10kg 156gr

-Μέγεθος Σκύλου Μικρόσωμη φυλή
-Ηλικία Ενήλικο, Ηλικιωμένο, Ενήλικο, Ηλικιωμένο
-Ειδική Διατροφή Χωρίς σιτηρά (Grain free), Μονοπρωτεϊνική (Limited diet)
-Συσκευασία 1.1 έως 5kg
-Γεύση Χοιρινό, Συκώτι
-Χωρίς Καλαμπόκι, Σόγια, Σιτάρι
-Χώρα Προέλευσης Ισπανία

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Σκύλος, Τροφή Σκύλου, Ξηρά Τροφή Σκύλου, Amanova Ξηρά Τροφή για Σκύλους