Wellness CORE Adult Small Breed Σολομός & Τόνος 1.5kg

Κωδικός: A31-7870121
  • Τιμή:

    22,00 €

  • ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΕ 1-4 ημερες
  • Πλήρης τροφή χωρίς σιτηρά με φρέσκο σολομό και τόνο
  • Κατάλληλη για ενήλικους μικρόσωμους σκύλους

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 210 700 2580

Με την αγορά συλλέγετε 220 πόντους για επόμενη παραγγελία!


Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών μου

Περιγραφή

Πλήρης τροφή χωρίς σιτηρά, ιδανική για ενήλικους μικρόσωμους σκυλάκους. Περιέχει υψηλής ποιότητας ζωικές πρωτεΐνες σε συνδυασμό με ένα μοναδικό μείγμα λαχανικών και βοτάνων, ώστε να καλύψει τις ανάγκες του μικρόσωμου φίλου μας. Περιέχει μικρές, τραγανές κροκέτες, οι οποίες είναι κατάλληλα σχεδιασμένες για να  υποστηρίζουν την οδοντική υγιεινή του μικρού μας φίλου, βοηθώντας στη μείωση της πλάκας. Τα εγγυημένα επίπεδα γλυκοζαμίνης και χονδροϊτίνης υποστηρίζουν ισχία και αρθρώσεις, ενώ παράλληλα η συνταγή με περιεκτικότητα ζωικής πρωτεΐνης στο (48%) φροντίζει την καλή φυσική κατάσταση του σκυλάκου σας, διατηρώντας τη σωστή μυική μάζα.

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Ο σολομός καθώς επίσης και ο τόνος είναι μία εξαιρετική πηγή Ωμέγα 3 λιπαρών οξέων, πρωτεϊνών και απαραίτητων βιταμινών, τα οποία είναι υπεύθυνα για την υγιή λειτουργία της καρδιάς του σκυλάκου σας και για λαμπερό τρίχωμα και υγιές δέρμα
  • Ο λιναρόσπορος είναι μία εξαιρετική πηγή Ωμέγα 3 λιπαρών οξέων, τα οποία βοηθούν στην υγεία του τριχώματος και του δέρματος. Επιπλέον, είναι πλούσιος σε φυτικές ίνες, τις οποίες χρειάζεται ο μικρός μας φίλος για τη διατήρηση ενός υγιούς πεπτικού συστήματος
  • Η γλουκοζαμίνη βοηθάει στην υγεία των αρθρώσεων και αυξάνει την κινητικότητα, ενώ η  αντιφλεγμονώδης δράση της ελαττώνει τους πόνους στις αρθρώσεις και βελτιώνει την ευκαμψία τους. Από την άλλη μεριά, η χονδροϊτίνη, όταν συνδυαστεί με τη γλουκοζαμίνη, βελτιώνει ακόμα περισσότερο την υγεία των αρθρώσεων και βοηθάει το σώμα να συντηρεί και να δυναμώνει τους ιστούς
Σημαντική Παρατήρηση

Περιέχει προβιοτικά τα οποία βοηθούν τους μικρούς μας φίλους στην χώνεψη, στην καλή υγεία του εντέρου και ενισχύουν το ανοσοποιητικό.

Σύνθεση

Σολομός (30%) Φρέσκος Σολομός (16%), Αποξηραμένο κρέας σολομού (14%), Αποξηραμένο κρέας Τόνου (14%), Αρακάς, Αποξηραμένες Πατάτες, Αποξηραμένη Πρωτεΐνη Πατάτας, Πολτός Τεύτλων (5%), Λιναρόσπορος με πλήρη λιπαρά, Κραμβέλαιο, Αποξηραμένη Πρωτεΐνη Ψαριού (2%), Λάδι Σολομού (2%), Αποξηραμένη Ρίζα Ραδικιού (0.5%), Καρότα, Μήλα, Μπρόκολο, Σπανάκι, Βατόμουρα, Κράνμπερι, Τομάτες, Yucca Schidigera, Εκχύλισμα Μαγιάς (πηγή μαννάν-ολιγοσακχαριτών), Υδροχλωρική Γλυκοζαμίνη (100mg/kg), Θειική Χονδροϊτίνη (100mg/kg).

Αναλυτικά Συστατικά
  • Ακατέργαστη Πρωτεΐνη (35%)
  • Λίπος (16%)
  • Ακατέργαστη Τέφρα (9.5%)
  • Ακατέργαστες Ίνες (4.5%)
  • Ωμέγα 6 Λιπαρά Οξέα (3.5%)
  • Ωμέγα 3 Λιπαρά Οξέα (1.5%)
  • Γλυκοζαμίνη (200mg/kg)
  • Θειική Χονδροϊτίνη (175mg/kg)
Πρόσθετα

Με φυσικά αντιοξειδωτικά. Βιταμίνη Α 14,000IU, Βιταμίνη D3 850IU, Βιταμίνη Ε (120mg), Μονοένδυρος θειικός ψευδάργυρος (125mg), Μονένυδρος θειικός σίδηρος (100mg), Πενταϋδρικός θειικός χαλκός (10mg), Οξείδιο του Mαγγανίου (3mg), Άνυδρο Ιωδιούχο Ασβέστιο (1mg), Σεληνικό νάτριο (0,2mg).  Enterococcus faecium NCIMB 4b 1705, 109cfu, συντελεί στην δημιουργία, συντήρηση και αποκατάσταση της βακτηριακής ισορροπίας του εντέρου.

Θερμίδες

3.520 kcal/kg (μεταβολιστέα ενέργεια)

Μην ξεχνάτε!

Κάθε σκύλος είναι διαφορετικός και η ποσότητα παρεχόμενης τροφής είναι πιθανό να αλλάζει με βάση την ηλικία και τον τρόπο ζωής του. Χρησιμοποιήστε την συνιστώμενη δόση σαν οδηγό, παρακολουθείστε το βάρος του και προσαρμόστε ανάλογα τις ποσότητες για τον μικρό μας φίλο. Ταΐστε τον δύο φορές την ημέρα, έχοντας πάντα δίπλα του φρέσκο, καθαρό νερό!

Οδηγίες Μετάβασης

Εάν ταΐζετε το σκυλάκι σας για πρώτη φορά με τη Wellness CORE συνίσταται να περάσετε από μία μεταβατική περίοδο αλλαγής της τροφής του, διάρκειας 7 έως 10 ημερών. Ξεκινήστε με 25% της νέας τροφής και 75% της παλιάς. Σταδιακά αυξήστε την ποσότητα της καινούργιας τροφής μέχρι να φτάσετε να τον ταΐζετε με αυτή εξολοκλήρου.

Δοσολογία

-Μέγεθος Σκύλου Μικρόσωμη φυλή
-Ηλικία Ενήλικο, Ενήλικο
-Ειδική Διατροφή Χωρίς σιτηρά (Grain free)
-Επιπλέον Χαρακτηριστικά Αρθρώσεις (Joint care), Οδοντική φροντίδα (Oral care)
-Συσκευασία 1.1 έως 5kg
-Γεύση Τόνος, Σολομός, Ψάρι/Λευκό Ψάρι
-Χωρίς Σόγια, Σιτάρι, Καλαμπόκι
-Χώρα Προέλευσης ΗΠΑ

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Σκύλος, Τροφή Σκύλου, Ξηρά Τροφή Σκύλου