Felix Πολυσυσκευασία με Βοδινό & Καρότα σε Ζελέ & Κοτόπουλο & Ντομάτα σε Ζελέ 4x85gr

Κωδικός: A9-12480168
  • Αρχική:

    3,12 €

  • Τιμή:

    2,50 € / τεμάχιο

  • ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
  • Πλήρης υγρή τροφή με βοδινό & καρότα, κοτόπουλο & ντομάτα σε ζελέ
  • Κατάλληλη για όλες τις ενήλικες γάτες

Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας του συγκεκριμένου προϊόντος είναι 3

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 210 700 2580

Με την αγορά συλλέγετε 25 πόντους για επόμενη παραγγελία!


Περιγραφή

Πλήρης υγρή τροφή σε πολυσυσκευασία με βοδινό & καρότα, κοτόπουλο & ντομάτα σε ζελέ για την ενήλικη γατούλα σας. Πρόκειται για ένα νόστιμο γεύμα με τέτοια όψη και μυρωδιά κρέατος, που μοιάζει σαν το φαγητό που έχετε μαγειρέψει εσείς. Είναι ειδικά παρασκευασμένη με αληθινά, τρυφερά κομμάτια κρέατος σε ζουμερό ζελέ, έτσι ώστε η μικρή μας φίλη να βρίσκει ακαταμάχητο κάθε γεύμα της! Είναι πηγή των απαραίτητων λιπαρών οξέων Ωμέγα 6, ενώ έχει τον σωστό συνδυασμό ισορροπημένων ανόργανων αλάτων και βιταμινών, έτσι ώστε να ικανοποιεί το 100% των καθημερινών αναγκών της γατούλας σας.

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Το βοδινό, όπως όλα τα κρέατα βοηθάει στην υγεία της καρδιάς της, στην καλύτερη όραση και σε ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα. Επιπλέον είναι εύκολο για τη γατούλα σας να το χωνέψει και ταυτόχρονα της προσφέρει την απαραίτητη ποσότητα πρωτεΐνης που χρειάζεται ο οργανισμός της
  • Το κοτόπουλο είναι ένα άπαχο κρέας που προσφέρει στο γατάκι σας την απαραίτητη πρωτεΐνη που χρειάζεται ο οργανισμός του. Επιπλέον, ενισχύει το μυϊκό του σύστημα και είναι μία πλούσια πηγή Ωμέγα 6 λιπαρών οξέων, που διασφαλίζουν ένα υγιές τρίχωμα και ένα λαμπερό δέρμα. Τέλος, η παρουσία των αμινοξέων και της γλυκοζαμίνης χτίζουν υγιείς αρθρώσεις
  • Η ντομάτα περιέχει λυκοπένιο, το οποίο μειώνει το ρίσκο ανάπτυξης καρδιακών παθήσεων και ενισχύει τα οστά του μικρού μας φίλου, β-καροτίνη, που ενισχύει την εγκεφαλική λειτουργία, βιταμίνη Α που βοηθάει στην όραση και βιταμίνη C, που φροντίζει την υγεία του δέρματος. Τέλος, περιέχει μεταλλικά στοιχεία, τα οποία βοηθούν στην υγεία του μυϊκού συστήματος και βοηθούν στη ρύθμιση της πίεσης του αίματος
  • Τα καρότα είναι ένα από τα καλύτερα λαχανικά για το γατάκι σας αφού είναι μία πλούσια πηγή φυτικών ινών, βιταμινών και καλίου, που με τις ελάχιστες θερμίδες τους το βοηθούν να νιώθει πιο γρήγορα χορτάτο χωρίς να παχαίνει, λαμβάνοντας ταυτόχρονα απαραίτητες θρεπτικές ουσίες
Σύνθεση
Βοδινό & Καρότα

Κρέας και ζωικά παράγωγα (εκ των οποίων βοδινό 4%), Εκχυλίσματα φυτικών πρωτεϊνών, Ψάρι και παράγωγα ψαριού, Λαχανικά (καρότα 4%), Ανόργανα άλατα, Σάκχαρα.

Κοτόπουλο & Ντομάτα

Κρέας και ζωικά παράγωγα (εκ των οποίων κοτόπουλο 4%), Εκχυλίσματα φυτικών πρωτεϊνών, Ψάρι και παράγωγα ψαριού, Λαχανικά (ντομάτα 4 %), Ανόργανα άλατα, Σάκχαρα.

Αναλυτικά Συστατικά
  • Ακατέργαστη Πρωτεϊνη 13%
  • Λίπος 3%
  • Ακατέργαστη Τέφρα 2.2%
  • Ακατέργαστες Φυτικές Ίνες 0.5%
  • Υγρασία 80%
  • Ωμέγα-6 Λιπαρά Οξέα 0.2%
Πρόσθετα

Βιτ. A:1490, Βιτ. D3:230, Βιτ.  E:17. mg/kg: Fe (E1):10, I (E2):0.3, Cu (E4):0.9,Mn (E5):2.0 , Zn (E6):10. Τεχνολογικά πρόσθετα: mg/kg: E499: 2650.

Μην ξεχνάτε!

Κάθε γάτα είναι διαφορετική και η ποσότητα παρεχόμενης τροφής είναι πιθανό να αλλάζει με βάση την ηλικία και τον τρόπο ζωής της. Χρησιμοποιήστε την συνιστώμενη δόση σαν οδηγό, παρακολουθείστε το βάρος της και προσαρμόστε ανάλογα τις ποσότητες για τη μικρή μας φίλη. Ταΐστε την δύο φορές την ημέρα, έχοντας πάντα δίπλα της φρέσκο, καθαρό νερό!

Δοσολογία

Για μια ενήλικη γάτα μέσου βάρους (4kg), προσφέρετε 3 έως 4 φακελάκια την ημέρα σε 2 τουλάχιστον ξεχωριστά γεύματα.
Οι συνιστώμενες ημερήσιες ποσότητες έχουν υπολογισθεί με βάση γάτες με μέτρια δραστηριότητα σε συνηθισμένες θερμοκρασίες περιβάλλοντος. Οι εξατομικευμένες ανάγκες ποικίλλουν και η διατροφή θα πρέπει να προσαρμόζεται έτσι ώστε η γάτα σας να διατηρεί υγιές σωματικό βάρος χωρίς εναπόθεση λίπους.
Σερβίρετε σε θερμοκρασία δωματίου.

-Ηλικία Ενήλικο, Ηλικιωμένο
-Συσκευασία 201 έως 400gr
-Γεύση Πουλερικά, Βοδινό, Κοτόπουλο, Ψάρι/Λευκό Ψάρι
-Υφή Κομματάκια, Ζελέ
-Είδος Συσκευασίας Φακελάκι
-Τύπος Τροφής Πλήρης
-Χώρα Προέλευσης Ελβετία

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Γάτα, Τροφή Γάτας, Υγρή Τροφή & Κονσέρβες Γάτας