Purina Gourmet Nature's Creations Γαλοπούλα Γαρνιρισμένη με Άγριο Καρότο & Σπανάκι 85gr

Κωδικός: A9-12425941
  • Αρχική:

    1,50 €

  • Τιμή:

    1,20 € / τεμάχιο

  • ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
  • Πλήρης υγρή τροφή με κομματάκια γαλοπούλας γαρνιρισμένα με άγριο καρότο και σπανάκι, σε σάλτσα
  • Κατάλληλη για όλες τις ενήλικες γάτες

Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας του συγκεκριμένου προϊόντος είναι 24

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 210 700 2580

Με την αγορά συλλέγετε 11 πόντους για επόμενη παραγγελία!


Περιγραφή

Πλήρης υγρή τροφή με κομματάκια γαλοπούλας γαρνιρισμένα με άγριο καρότο και σπανάκι, σε σάλτσα, για την ενήλικη γατούλα σας. Πρόκειται για μία πλήρη τροφή για ενήλικες γατούλες που περιέχει όλες τις βιταμίνες και τα ανόργανα άλατα που χρειάζονται καθημερινά. Παρασκευάζεται προσεκτικά με υψηλής ποιότητας επιλεγμένα φυσικά συστατικά, ώστε η μικρή μας φίλη να γεύεται κάθε μπουκιά με ευχαρίστηση και απόλαυση.

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Η γαλοπούλα είναι ένα στεγνό λευκό κρέας που βοηθάει τη μικρή μας φίλη να χτίσει έναν υγιή μυϊκό ιστό. Επιπλέον είναι μία ιδιαίτερα εύπεπτη πηγή ζωικής πρωτεΐνης η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε γατούλες με τροφική ευαισθησία και αλλεργίες
  • Το σπανάκι περιέχει βιτμίνες A, B, C, B-καροτίνη και ίνες που βοηθούν το πεπτικό σύστημα. Οι βιταμίνες C και Κ βοηθούν στο να έχει η γατούλα σας γερά οστά. Επίσης περιέχει λουτεΐνη και ζεαξανθίνη,που κάνουν πολύ καλό στα μάτια βελτιώνοντας την όραση
  • Τα καρότα είναι ένα από τα καλύτερα λαχανικά για τη γατούλα σας αφού είναι μία πλούσια πηγή φυτικών ινών, βιταμινών και καλίου, που με τις ελάχιστες θερμίδες τους τη βοηθούν να νιώθει πιο γρήγορα χορτάτη χωρίς να παχαίνει, λαμβάνοντας ταυτόχρονα απαραίτητες θρεπτικές ουσίες
Σημαντική Παρατήρηση

Το προϊόν διατηρείται σε μέρος ξηρό και δροσερό.

Σύνθεση

Κρέας και ζωικά παράγωγα* (εκ των οποίων γαλοπούλα 14%), εκχυλίσματα φυτικής πρωτεΐνης*, ψάρι και παράγωγα ψαριού*, Ανόργανα άλατα, Λαχανικά* (0.5% αφυδατωμένο άγριο καρότο, ισοδύναμο με 4.5% άγριο καρότο, 0.3% αφυδατωμένο σπανάκι, ισοδύναμο με 2.7% σπανάκι), Παράγωγα φυτικής προελεύσεως, Σάκχαρα.*Συστατικά φυσικής προέλευσης.

Αναλυτικά Συστατικά
  • Ακατέργαστη Πρωτεΐνη 12.5%
  • Λίπος 2.8%
  • Ακατέργαστη Τέφρα 2.6%
  • Ακατέργαστες Φυτικές Ίνες 0.05%
  • Υγρασία 79.5%
Πρόσθετα

IU/kg: Βιτ D3: 134; mg/kg: Μονοένυδρος θειικός σίδηρος: (Fe: 10); Άνυδρο ιωδικό ασβέστιο: (I: 0.25); Πενταένυδρος θειικός χαλκός: (Cu: 0.8); Μονοένυδρο θειικό μαγγάνιο: (Mn: 1.9); Μονοένυδρος θειικός ψευδάργυρος: (Zn: 18.2); Ταυρίνη: 550, Αρωματικές Ύλες.

Μην ξεχνάτε!

Κάθε γάτα είναι διαφορετική και η ποσότητα παρεχόμενης τροφής είναι πιθανό να αλλάζει με βάση την ηλικία και τον τρόπο ζωής της. Χρησιμοποιήστε την συνιστώμενη δόση σαν οδηγό, παρακολουθείστε το βάρος της και προσαρμόστε ανάλογα τις ποσότητες για τη μικρή μας φίλη. Ταΐστε την δύο φορές την ημέρα, έχοντας πάντα δίπλα της φρέσκο, καθαρό νερό!

Δοσολογία

Για μια ενήλικη γάτα μέσου βάρους (4kg), προσφέρετε 3-4 κονσέρβες την ημέρα σε 2-3 τουλάχιστον ξεχωριστά γεύματα.
Οι μέσες ποσότητες για τη συντήρηση ενήλικης γάτας έχουν υπολογιστεί με βάση γάτες με μέτρια δραστηριότητα σε κανονικές θερμοκρασίες περιβάλλοντος.
Οι εξατομικευμένες ανάγκες μπορεί να διαφέρουν και η ημερήσια ποσότητα θα πρέπει να προσαρμόζεται όπως απαιτείται για να διατηρείτε τη γάτα σας σε υγιές σωματικό βάρος χωρίς περιττό λίπος.
Σερβίρετε σε θερμοκρασία δωματίου.

-Ηλικία Ηλικιωμένο, Ενήλικο
-Συσκευασία έως 200gr
-Γεύση Πουλερικά, Ψάρι/Λευκό Ψάρι, Γαλοπούλα
-Υφή Κομματάκια
-Είδος Συσκευασίας Κονσέρβα
-Τύπος Τροφής Πλήρης
-Χώρα Προέλευσης Ελβετία

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Γάτα, Τροφή Γάτας, Υγρή Τροφή & Κονσέρβες Γάτας