Felix με Κουνέλι Σε Ζελέ 85gr

Κωδικός: A9-12479951
  • Αρχική:

    0,75 €

  • Τιμή:

    0,60 € / τεμάχιο

  • ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
  • Πλήρης υγρή τροφή με κομματάκια κουνελιού σε ζελέ
  • Κατάλληλη για όλες τις ενήλικες γάτες

Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας του συγκεκριμένου προϊόντος είναι 26

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 210 700 2580

Με την αγορά συλλέγετε 5 πόντους για επόμενη παραγγελία!


Περιγραφή

Πλήρης υγρή τροφή με κομματάκια κουνελιού σε ζελέ για την ενήλικη γατούλα σας. Περιέχει τρυφερά κομματάκια για να τα απολαμβάνει η μικρή μας φίλη, σερβιρισμένα σε νόστιμο και αρωματικό ζελέ για επιπλέον γεύση και μια ελκυστική μυρωδιά. Είναι πηγή Ωμέγα 6 λιπαρών οξέων, ενώ έχει το σωστό συνδυασμό ισορροπημένων ανόργανων αλάτων που βοηθούν να είναι η γατούλα σας γεμάτη ζωντάνια και έτοιμη για σκανδαλιές. Παρασκευάζεται, ώστε να προσφέρει οφέλη στην υγεία και για να καλύπτει το 100% των ημερήσιων αναγκών της γάτας σας!

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Το κουνέλι έχει λευκό, τρυφερό κρέας, με ελάχιστα λιπαρά, ενώ συγκαταλέγεται στη λίστα των πιο υγιεινών και θρεπτικών επιλογών, με μικρή θερμιδική απόδοση αλλά με μεγάλη διατροφική αξία και ευεργετική δράση. Είναι πολύ πλούσιο σε πρωτεΐνες, σίδηρο, μέταλλα και ιχνοστοιχεία απαραίτητα για την καθημερινή διατροφή της γατούλας σας
  • Τα ψάρια είναι πλούσια σε φώσφορο αλλά και σε ασβέστιο και μαγνήσιο, τρία μεταλλικά στοιχεία σημαντικά για τη μεταλλοποίηση των οστών. Περιέχουν επιπλέον ψευδάργυρο, ο οποίος παίζει σημαντικό ρόλο στη νευρολογική λειτουργία, ενώ είναι απαραίτητος και για την καλή υγεία του αναπαραγωγικού συστήματος των μικρών μας φίλων
Σύνθεση

Κρέας και ζωικά παράγωγα* (14%, εκ των οποίων κουνέλι 4%), Εκχυλίσματα φυτικών πρωτεϊνών, Ψάρι και παράγωγα ψαριών, Ανόργανα άλατα, Σάκχαρα. *κομματάκια: 44% κρέας και ζωικά παράγωγα.

Αναλυτικά Συστατικά
  • Ακατέργαστη Πρωτεΐνη 11.5%
  • Λίπος 2.5%
  • Ακατέργαστη Τέφρα 2.5%
  • Ακατέργαστες Φυτικές Ίνες 0.05%
  • Υγρασία 82.0%
  • Ωμέγα-6 λιπαρά οξέα: 0.4%
Πρόσθετα

IU/kg: Βιτ A: 655; Βιτ D3: 100; Βιτ E: 15; mg/kg: 3b103: (Fe: 7.6); 3b202: (I: 0.19), 3b405: (Cu: 0.66), 3b503: (Mn: 1.5), 3b605: (Zn: 13), 3a370: 413, Αρωματικές ύλες.

Μην ξεχνάτε!

Κάθε γάτα είναι διαφορετική και η ποσότητα παρεχόμενης τροφής είναι πιθανό να αλλάζει με βάση την ηλικία και τον τρόπο ζωής της. Χρησιμοποιήστε την συνιστώμενη δόση σαν οδηγό, παρακολουθείστε το βάρος της και προσαρμόστε ανάλογα τις ποσότητες για τη μικρή μας φίλη. Ταΐστε την δύο φορές την ημέρα, έχοντας πάντα δίπλα της φρέσκο, καθαρό νερό!

Δοσολογία

Για μια ενήλικη γάτα μέσου βάρους (4kg), προσφέρετε 3 έως 4 φακελάκια την ημέρα σε 2 τουλάχιστον ξεχωριστά γεύματα.
Οι συνιστώμενες ημερήσιες ποσότητες έχουν υπολογισθεί με βάση γάτες με μέτρια δραστηριότητα σε συνηθισμένες θερμοκρασίες περιβάλλοντος. Οι εξατομικευμένες ανάγκες ποικίλλουν και η διατροφή θα πρέπει να προσαρμόζεται έτσι ώστε η γάτα σας να διατηρεί υγιές σωματικό βάρος χωρίς εναπόθεση λίπους.
Σερβίρετε σε θερμοκρασία δωματίου.

-Ηλικία Ενήλικο, Ηλικιωμένο
-Συσκευασία έως 200gr
-Γεύση Κουνέλι, Πουλερικά, Ψάρι/Λευκό Ψάρι
-Χωρίς Σιτάρι
-Υφή Ζελέ, Κομματάκια
-Είδος Συσκευασίας Φακελάκι
-Τύπος Τροφής Πλήρης
-Χώρα Προέλευσης Ελβετία

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Γάτα, Τροφή Γάτας, Υγρή Τροφή & Κονσέρβες Γάτας